Meghan Markle
Meghan Markle ©APE-MPE/ NEIL HALL
Fashion

Μeghan Markle: το νόημα πίσω από το μπλε ηλεκτρίκ φόρεμα

Γιατί φόρεσε το συγκεκριμένο outfit στην τελευταία της Zoom εμφάνιση;

Μeghan Markle: υπήρχε λόγος που φόρεσε το μπλε φόρεμα στην τελευταία της zoom εμφάνιση;

Ενώ το Los Angeles παίρνει μέτρα καραντίνας για δεύτερη φορά εξαιτίας του Covid 19 και της συνεχούς εξάπλωσης του, η Meghan Markle έχει σίγουρα αφήσει τις φόρμες και τα casual ρούχα πίσω της. Έτσι λοιπόν για την τελευταία της εμφάνιση μέσω Zoom ως καλεσμένη στο πρόγραμμα Girl Up Leadership Summit, το οποίο έχει ως σκοπό να ενισχύσει την μάχη εναντίον των έμφυλων διακρίσεων, η πρώην Δούκισα του Sussex φόρεσε ένα λαμπερό φόρεμα σε χρώμα μπλε ηλεκτρίκ. Σε συνδυασμό με το μακιγιάζ και το χτένισμά της, ήταν η προσωποποίηση της κομψότητας και του επαγγελματισμού, χρησιμοποιώντας την πλατφόρμα της με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

meghan_zoom3.jpg

Σύμφωνα με τους φανατικούς θαυμαστές της και τους αναλυτές του στιλ της, το φόρεμα της μάλλον ανήκει στην περασμένη συλλογή του Banana Republic, ενώ το ζωηρό του χρώμα ήταν ένας σαφής 'χωρισμός' από τα λευκά πουκάμισα που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε στους royals σε όλες τους τις βιντεοκλήσεις. Μαζί έφυγαν και τα διακριτικά περιδέραια και λοιπά αξεσουάρ, τα οποία αντικαταστάθηκαν από ένα και μοναδικό Cartier Love βραχιόλι-ένα σύμβολο του στάτους της που προκάλεσε θετικές εντυπώσεις.
Πολλοί είναι όσοι υποστηρίζουν πως η επιλογή του συγκεκριμένου συνόλου είχε ως σκοπό να εμπνεύσει το κοινό και να χαρίσει αισιοδοξία, καθώς η Meghan έδωσε έναν παθιασμένο λόγο υπέρ της μάχης εναντίον των έμφυλων και φυλετικών διακρίσεων, στην διάρκεια του οποίου δανείστηκε λόγια του Dalai Lama. «Η συμπόνοια δεν σημαίνει πως δεν πρέπει να αισθανόμαστε θυμό και οργή με την απόλυτη αδικία που υπάρχει γύρω μας-φυσικά και πρέπει,» είπε η ίδια στις γυναίκες που παρακολουθούσαν από όλον τον κόσμο. «Αλλά σας προσκαλώ να διευρύνετε αυτό το συναίσθημα. Ο Dalai Lama είχε πολύ σωστά πει πως η συμπόνοια είναι κάτι το ριζοσπαστικό΄. Η συμπόνια σημαίνει πως αναγνωρίζουμε τον πόνο του άλλου και καταλαβαίνουμε πως είναι καθήκον μας να τον ανακουφίσουμε από αυτόν.»

2020 Girl Up Leadership Summit: Meghan Markle, The Duchess of Sussex

 

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice