7 τρόποι να συνδυάσεις το oversized μπλουζάκι σου

Δεν χρειάζεται καν να αγοράσεις, άνοιξε τη ντουλάπα του φίλου σου και διάλεξε

Στιλιστικά tips: δες πόσοι τρόποι υπάρχουν να συνδυάσεις το oversized μπλουζάκι σου.

Οι μέρες που φορούσαμε τις μπλούζες των αγοριών μας μόνο στον ύπνο ή για να βάψουμε τους τοίχους, έχουν περάσει ανεπιστρεπτί. Τα oversized t-shirt αποτελούν πλέον μόδα και υπάρχουν πολλοί τρόποι να τα συνδυάσεις για να αναδείξεις το στιλ σου.

Με ζώνη

Ή και δύο αν θες να το κάνεις πιο ροκ. Τα oversized μπλουζάκια συνδυάζονται εύκολα με κολάν ή οπάκ καλσόν και μια ζώνη για να τονίζει τη μέση σου και να δίνει κίνηση στο ρούχο.

Με έναν ώμο

Αν σου φαίνεται πολύ φαρδύ και μονοκόμματο, δοκίμασε να ανοίξεις με ένα ψαλίδι το κόψιμο του λαιμού και να το φορέσεις μονόπαντα, βγάζοντας τον ένα ώμο έξω. Θα δείξει αμέσως πιο θηλυκό.

Κοντό

Εκτός από φόρεμα, τα φαρδιά μπλουζάκια του αγοριού σου γίνονται και ωραιότατα crop top, το μόνο που χρειάζεσαι είναι ένα ψαλίδι. Επίσης σιγουρέψου ότι δεν το φοράει πια το αγόρι σου γιατί διαφορετικά είναι αιτία χωρισμού να αρχίσεις να του ψαλιδίζεις τις μπλούζες.

Με σακάκι

Οι φαρδιές μπλούζες ταιριάζουν πολύ με σακάκια, αφού δίνουν ένα πιο κομψό στιλ και μπορούν να φορεθούν από το πρωί ως το βράδυ.

Με statement κολιέ

Φέτος είναι στη μόδα οι μεγάλες αλυσίδες στα κολιέ, οπότε να η ευκαιρία σου να συνδάσεις δύο trend σε μια ενδιαφέρουσα ενδυματολογική πρόταση. Στόλισε το αγορίστικο oversized t-shirt σου με ένα κόσμημα που φωνάζει «είμαι γυναίκα» και αναδεικνύει το στιλ σου.

Με ποδηλατικό σορτς

Μπορεί να μην κυκλοφορούν τόσο όσο το 2018 και 2019, αλλά τα ποδηλατικά σορτς είναι ακόμα στη μόδα, ακόμα κι αν δεν είσαι ποδηλάτης. Αντί να τα φορέσεις σκέτα με κοντό μπλουζάκι αλά Κιμ Καρντάσιαν, δοκίμασέ τα με μια φαρδιά μακριά μπλούζα για πιο city chic στιλ.

Με sneakers

Ο αγαπημένος τρόπος των περισσότερων γυναικών να φορούν ένα φαρδύ t-shirt είναι φυσικά σαν φόρεμα. Δοκίμασέ το με sneakers και τσάντα κρεμασμένη χιαστί και είσαι έτοιμη για βόλτες όλη μέρα.