Επιστροφή στο μέλλον με το Puma RS-2K Internet Exploring

Ένα φουτουριστικό ζευγάρι sneakers με επιρροές από τη δεκαετία του 2000

Puma RS-2K Internet Exploring: Τα νέο sneaker απελευθερώνουν το μέλλον.

Είτε είσαι sport τύπος είτε σου αρέσει το casual chic, τα νέα sneakers της Puma θα γίνουν τα αγαπημένα σου. Ένας συνδυασμός σχεδιασμού και χρωμάτων που κάνουν blend το παρελθόν με το μέλλον.

Ήρθε η στιγμή να απελευθέρωσεις το μέλλον. Το RS-2K Internet Exploring έφτασε και είναι εμπνευσμένο από μία μίξη του φανταστικού και του πραγματικού. Ο σχεδιασμός του συνδυάζει την επιρροή της δεκαετίας του 2000 με μια super φουτουριστική αισθητική. Back to the future, λοιπόν.

RS-2K Internet Exploring

Το νέο και ανανεωμένο RS-2K έφτασε και δηλώνει δυνατά την παρουσία του στη βιομηχανία των sneakers. Στο μοντέλο αυτό, το color-blocking σε έντονες αποχρώσεις έχει σαφέστατα την τιμητική του. Είναι όμως απόλυτα ευθυγραμμισμένο και με την μοντέρνα αισθητική που κατακλύζει τη βιομηχανία της μόδας σήμερα, ειδικά σε ό,τι αφορά στα sneakers.

RS-2K Internet Exploring

Το RS-2K αντιπροσωπεύει μια αληθινή αναγέννηση στιλ και καινοτομίας στα αθλητικά είδη, με φωτεινές πινελιές χρώματος και πρωτοποριακά σχήματα. Το αποτέλεσμα είναι ένα design με υψηλό αντίκτυπο που επαναπροσδιορίζει την αγορά.

Στα βασικά χαρακτηριστικά ξεχωρίζει η τεχνολογία απορρόφησης της PUMA που εξασφαλίζει όλη την απαραίτητη άνεση που ζητάς σε ένα sneaker. Παράλληλα, η ενδιάμεση σόλα βοηθά σε μεγάλο βαθμό στην ομαλή πορεία και ταυτόχρονα στην μοντέρνα και κομψή εμφάνιση.

Επιστροφή στο μέλλον με το Puma RS-2K Internet Exploring

Ανακάλυψέ το τώρα στα καταστήματα της PUMA και σε επιλεγμένα σημεία πώλησης στην Ελλάδα! Puma Αθήνα, Ευαγγελιστρίας 8, 2111088417/ Puma Γλυφάδα, Δημάρχου Αγγέλου Μεταξά 40Α, 2111088168

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice