Οι πιο συζητημένες εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί

Φορέματα-υπερπαραγωγές, αγκαλιές και photobombs στο γκαλά του ΜΕΤ

Το κόκκινο χαλί στρώθηκε, οι προβολείς άναψαν και το Metropolitan Museum of Art in New York άνοιξε τις πόρτες του για να υποδεχτεί τους λαμπερούς celebrities για τον ετήσιο χορό. Μετά το περσινό punk θέμα, τη χθεσινή βραδιά κυριάρχησε η «old-school κομψότητα» με αφορμή την έναρξη του σόου του ΜΕΤ «White Ties And Decorations», το οποίο είναι αφιερωμένο στο μόδιστρο Charles James.

Οικοδέσποινα του ετήσιου event ήταν η αρχισυντάκτρια της αμερικάνικης Vogue, Anna Wintour, η οποία ανέβασε την τιμή του εισιτηρίου από τις $10,000 στις $25,000.

Οι εμφανίσεις των σταρ ήταν κάτι παραπάνω από εντυπωσιακές, ενώ οι φωτογραφικοί φακοί δε σταμάτησαν να απαθανατίζουν τις πόζες, τα χαμόγελα, τα αστεία και τις άτυχες στιγμές των διάσημων καλεσμένων. Δείτε μερικές από τις πιο σχολιασμένες εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί.

Οι πιο καλοντυμένοι

n

Δεν περιμέναμε κάτι λιγότερο από τη Sarah Jessica Parker. Κομψή και εντυπωσιακή, στα όρια της υπερβολής. Ως συνήθως.

n

Η Rihanna μας εντυπωσίασε με το κομψό της ντύσιμο, διότι τώρα τελευταία συνηθίζει να γδύνεται. Το λευκό Stella McCartney της πάει πολύ.

n

Η Blake Lively με το σύζυγό της Ryan Reynolds. Πανέμορφη εκείνη, κούκλος εκείνος, ταιριαστοί κι αγαπημένοι μας έκαναν να σκάσουμε από τη ζήλια μας. Φτου φτου!

n

Ο Bradley Cooper πάντα θα έχει μια θέση στην καρδιά μας. Ακόμα κι αξούριστος.

n

Ο ορισμός της κομψότητας από την Cara Delevingne, η οποία δείχνει απλά υπέροχη στο λευκό ψηλόμεσο παντελόνι Stella McCartney. 

n

Η Sarliz Theron είναι η γυναίκα που μπορεί να σε αφήσει άφωνο, ακόμα κι αν φοράει φόρμα και αθλητικά. Πόσο μάλλον με μια κομψή τουαλέτα λευκό-μαύρο. Douze points Sarliz. 

n

Αν και δεν είναι από τις καλύτερες επιλογές της, τη βάζουμε σε αυτή την κατηγορία γιατί είναι πανέμορφη και πολύ γλυκιά. Υπάρχει άνθρωπος να πει κακή κουβέντα για τη Jessica Alba;


Οι πιο κακοντυμένοι

n

Έχουμε ξαναδεί αμφιλεγόμενες στυλιστικές επιλογές από την Anna Wintour, αλλά είναι αρχισυντάκτρια της αμερικάνικης Vogue, δε μπορεί, κάτι θα ξέρει καλύτερα. Ίσως να είναι πολύ καλλιτεχνικό για μας και να μη το πιάνουμε.

n

Λυπόμαστε που μπαίνει ο David Beckham σε αυτή τη λίστα, αλλά τον πήρε η Victoria στο λαιμό της. Όχι τόσο για το φόρεμα που είναι οριακά κακόγουστο, όσο για αυτό το ξινό ύφος που δε λέει να αποχωριστεί σε καμία δημόσια εμφάνισή της. Φτάνει πια κουκλίτσα μου!

n

Η Donatella Versace σε στράπλες τουαλέτα χρώματος μούχλας.

n

Η χυμώδης Kate Upton, για κάποιο λόγο αποφάσισε να «στριμωχτεί» σε αυτή τη μαύρη δαντελένια τουαλέτα με κορσέ και κότσαρε και ένα απρσδιόριστου σχήματος κουάφ. Αχ ρε Kate, αχ!

n

Μιλώντας για Kate και κακογουστιά, να και η Katie Holmes αγουροξυπνημένη, με «out-of-the-bed» μαλλί και ασιδέρωτο φόρεμα γιατί δε χτύπησε έγκαιρα το ξυπνητήρι.

n

Κάτι το Όσκαρ, κάτι το People που την ανακήρυξε Ομορφότερη Γυναίκα της Χρονιάς, σάλταρε η Lupita Nyong'o και το έριξε στο ψάρεμα.


Το Photobomb

n

Η Rihanna ποζάρει δίπλα στη σχεδιάστρια Stella McCartney, ενώ η κολλητή της Cara δεν μπορεί να αντισταθεί σε ένα photobomb και «ορμάει» στη φωτογραφία την κατάλληλη στιγμή. 


Οι «αγκαλιές»

n

n

Οι Cara, Rihanna, Stella και Reese δε σταμάτησαν να ποζάρουν αγκαλιά, μη διστάζοντας μάλιστα να αρχίουν τα αστεία «χουφτώνοντας» η μία την άλλη...

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice