Κοπέλα με ριπ φόρεμα καθισμένη σε τραπέζι
©Pexels/снежана
Fashion

5 φθινοπωρινά trends που δίνουν αυτομάτως στιλ στο ντύσιμό σου

Δε θα πονοκεφαλιάζεις πια για το τι να φορέσεις

Δερμάτινα, πλεκτά φορέματα, μποτάκια, oversized πουκάμισα, καπαρντίνες. Αυτές είναι οι τάσεις που θα αναβαθμίσουν αυτόματα το στιλ σου.

Οι τάσεις της μόδας είναι ένας ευχάριστος τρόπος να εμπλουτίζεις την ντουλάπα σου με νέα κομμάτια που μπορούν να αναδείξουν το προσωπικό σου στιλ. Υπάρχουν όμως φορές που θέλεις μια stylish εμφάνιση χωρίς να περάσεις ώρες σκεπτόμενη πιθανούς συνδυασμούς ή δοκιμάζοντας ρούχα μπροστά στον καθρέφτη μέχρι τελικής πτώσης. Θες κάτι «εύκολο» που θα δείχνει ταυτόχρονο κομψό ή προσεγμένο.

Ευτυχώς για σένα, εμένα και όλες, το φθινόπωρο του 2020 έχει τέτοια απλά trends που ουσιαστικά δεν χρειάζονται καν styling. Μιλάμε για πλεκτά φορέματα και δερμάτινα, για υπερμεγέθη πουκάμισα και μποτάκια-αρβυλάκια. Ακόμα και για καπαρντίνες.

Δερμάτινα

Τα δερμάτινα (αληθινά ή μη) προσθέτουν ένα έξτρα στοιχείο σε ένα σύνολο, τραβώντας την προσοχή. Ένα δερμάτινο παντελόνι με ένα απλό t-shirt ή ένα δερμάτινο πουκάμισο με μια τζιν φούστα είναι δύο παραδείγματα απαράμιλλου στιλ με 2 κινήσεις.

Μποτάκια

Τα ογκώδη παπούτσια έχουν έρθει για να μείνουν οπότε ετοιμάσου γιατί αυτή τη σεζόν θα δεις πολλά μποτάκια-αρβυλάκια. Στα θετικά έχουμε ότι είναι άνετα και ταιριάζουν με οποιοδήποτε σύνολο, στα αρνητικά ότι θα τα φοράνε όλες.

Oversized πουκάμισα

Ξέρεις, από αυτά που μοιάζουν να τα πήρες από την ντουλάπα του αγοριού σου. Φόρεσέ τα κλειστά ή ανοιχτά με t-shirt από μέσα.

Πλεκτά φορέματα

Ένα πλεκτό φόρεμα κι ένα ζευγάρι κουλ παπούτσια είναι τα μόνα που χρειάζεσαι για να δείχνεις υπέρλαμπρη. Εντάξει κι ένα ωραίο σώμα γιατί τα πλεκτά «τονίζουν» πολύ.

Καπαρντίνες

Πίστεψέ με, ούτε βλέφαρο δεν θα πέσει τι φοράς μέσα από μια υπέροχη μακριά καπαρντίνα -ειδικά αν έχει φουσκωτά μανίκια ή πιέτες.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice