Ετοιμάσου να παρακολουθήσεις την Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης
© EPA/Alba Vigaray
Fashion

Ετοιμάσου να παρακολουθήσεις την Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης

Ξεκινά στις 13 Σεπτεμβρίου και θα είναι εξολοκλήρου digital

H Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης ξεκινά στις 13 Σεπτεμβρίου, ολοκληρώνεται στις 17 Σεπτεμβρίου και θα είναι digital.

Σε μια προσπάθεια να συνεχιστεί η ζωή, παρά τη στασιμότητα που έχει επιβάλει ο κορωνοϊός, η Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης θα πραγματοποιηθεί σχεδόν κανονικά παρουσιάζοντας τις κολεξιόν για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2021.

Πόσο διαφορετικά θα είναι τα πράγματα φέτος; Ούτε διαπρεπείς καλεσμένοι της μόδας στις πρώτες θέσεις, ούτε μοντέλα, ούτε φωτογράφοι, ούτε φλας, ούτε τίποτα. Κάθε οίκος που θα εκπροσωπηθεί θα παρουσιάσει είτε με live streaming, είτε με φιλμ, είτε με εικόνες και lookbooks τα κομμάτια της συλλογής του. Ας καθίσουμε επομένως αναπαυτικά στον καναπέ μας, ας ανοίξουμε το λάπτοπ και ας δούμε τι προτείνουν για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι του 2021 αυτοί που δημιουργούν τη μόδα.

Την Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου ο οίκος Jason Wu ανοίγει το event με ένα live streaming του σόου του, το οποίο θα παρακολουθήσουν ελάχιστοι καλεσμένοι. Θα ακολουθήσει ένα digital γκαλά όπου θα τιμηθούν άνθρωποι της μόδας.

Τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου ο οίκος Carolina Herrera επέλεξε να παρουσιάσει ψηφιακά μια συζήτηση ανάμεσα στον creative director Wes Gordon και την ίδια την Carolina Herrera.

Την Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου ένα μεγάλο μέρος θα αφιερωθεί σε νέους σχεδιαστές ανδρικού ρούχου της Νέας Υόρκης, οι οποίοι πριν τον κορωνοϊό είχαν τη δική τους Εβδομάδα. Την ίδια μέρα θα δείξει τη συλλογή της διαδικτυακά η Anna Runway.

Την Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί με live streaming το σόου του οίκου Eckhaus Latta. Θα ακολουθήσει ο μεγάλος Tom Ford, διοργανωτής της Εβδομάδας Μόδας της Νέας Υόρκης, ο οποίος θα δείξει το lookbook της συλλογής του.

Από το σόου θα απουσιάσουν οι Coach και Michael Kors, που επέλεξαν να δείξουν τις συλλογές τους αργότερα, και οι Marc Jacobs, Ralph Lauren, Oscar de la Renta και The Row, που δεν έχουν ανακοινώσει ακόμα τα σχέδιά τους.

Κάνε subscribe εδώ και παρακολούθησε ό,τι σε ενδιαφέρει. 

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice