Ο Saint Laurent κάνει παρκούρ στη Sacre Coeur και το Λούβρο

Ο Anthony Vaccarello δείχνει τη νέα ανδρική συλλογή με το βίντεο 'No Matter How Long The Night Is'

Ένα μικρού μήκους φιλμ του οίκου Saint Laurent με εντυπωσιακά παρκούρ πλάνα από Παρίσι, Νέα Υόρκη και Πεκίνο για την παρουσίαση της νέας ανδρικής συλλογής SS21.

«Αναπνέοντας, φτάνοντας τον ορίζοντα, κοιτώντας το μέλλον, δεν έχει σημασία πόσο μεγάλη είναι η νύχτα. Πάνω από τους ουρανούς και τις αρχιτεκτονικές δημιουργίες του Παρισιού, της Νέα Υόρκης και του Πεκίνου, μια συνεχής έλξη επαναπροσδιορίζει τη βαρύτητα...»

Μπορεί οι νέες συνθήκες να μην επέτρεψαν στον Anthony Vaccarello να ετοιμάσει μια υπέρλαμπρη πασαρέλα για να παρουσιάσει την ανδρική συλλογή SS21, αλλά αυτό δεν θα τον σταματούσε από το να δημιουργήσει κάτι εξίσου εντυπωσιακό. Ο καλλιτεχνικός διευθυντής του Saint Laurent λοιπόν έφερε τη νέα του συλλογή στον ψηφιακό κόσμο με ένα βίντεο 6 λεπτών όπου το παρκούρ συναντάει τη λάμψη και ο αθλητισμός την κομψότητα.

Με τίτλο "No Matter How Long The Night Is", το φιλμ μικρού μήκους έχει σκηνοθετηθεί από την Nathalie Canguilhem, ενώ η μουσική ανήκει στον SebastiAn. Τα μοντέλα του Saint Laurent πηδούν από στέγη σε στέγη, σκαρφαλώνουν στην κορυφή της Sacre Coeur και του Λούβρου λίγο πριν το ξημέρωμα και συνεχίζουν το ταξίδι τους ψηλά σε όλο τον κόσμο. Από τους ουρανοξύστες του Πεκίνου στη γέφυρα του Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης και από εκεί σε μια πασαρέλα στα πόδια του Πύργου Άιφελ.

«Το project του Saint Laurent Men's Spring/Summer 2021 Project, επιμελημένο από τον Anthony Vaccarello, είναι μια μοναδική ψηφιακή και φυσική εμπειρία που συνδυάζει βίντεο, επαυξημένη πραγματικότητα, 3D σκηνικά, μουσική, αφίσες δρόμου, κρυμμένα αυτοκόλλητα, φωτογραφίες, σημαίες και άλλα. Ένα διαρκές παιχνίδι ήχων που δημιουργεί έναν απίθανο διάλογο μεταξύ φανταστίας και πραγματικότητας», αναφέρει ο οίκος μόδας.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice