Η Τάμτα φωτογραφίζεται με δημιουργίες του οίκου MUGLER

Η Τάμτα φωτογραφίζεται με δημιουργίες του οίκου MUGLER

Φορά τρεις από τις δημιουργίες της τελευταίας συλλογής του οίκου
  • A-
  • A+
Η Τάμτα φωτογραφίζεται με τρεις δημιουργίες του οίκου MUGLER, που έφτασαν στην Ελλάδα αποκλειστικά για εκείνη και τις ανάγκες της φωτογράφισης.

Η Τάμτα ξέρει τι είναι cool, εκτός από την ίδια. Ένα από τα πιο διαπρεπή και φωτεινά μέλη της ελληνικής ποπ σκηνής, το κορίτσι με το παντοτινό νεανικό πνεύμα και την αδιάλειπτη 14χρονη επιτυχημένη πορεία στη μουσική, συναντά τον θρυλικό γαλλικό οίκο MUGLER για το λανσάρισμα του νέου αρώματός του Angel Nova.

Με αφορμή τη νέα συνεργασία, η πολυδιάστατη καλλιτέχνιδα φωτογραφήθηκε φορώντας τρεις από τις δημιουργίες της τελευταίας συλλογής του MUGLER, που έφτασαν στην Ελλάδα αποκλειστικά και μόνο για την Τάμτα και τις ανάγκες της φωτογράφισης.

Αρκετές από τις δημιουργίες του οίκου φιλοξενούνται σε μουσεία ανά τον κόσμο. Στους πιστούς οπαδούς του συμπεριλαμβάνεται μεγάλα ονόματα της παγκόσμιας μουσικής και πολιτικής σκηνής όπως η πριγκίπισσα Νταϊάνα, η Lady Gaga και η Beyonce.

Η Τάμτα συνόδευσε τις φωτογραφίες με μια χαρακτηριστική λεζάντα: «Πολλές φορές συνδέω ανθρώπους και καταστάσεις με μυρωδιές… νομίζω σε πολλούς συμβαίνει αυτό. Θεωρώ ότι το άρωμα που επιλέγουμε μας κάνει ξεχωριστούς και αναδύει στοιχεία της προσωπικότητάς μας. Έτσι, για εμένα η μυρωδιά είναι ένα βασικό χαρακτηριστικό κάθε ανθρώπου. Είναι βασικό και για το πώς αισθανόμαστε οι ίδιοι αλλά και πώς μας αντιλαμβάνονται οι άλλοι. Το Angel Nova; Για εμένα ταυτόσημο με τη γυναικεία τόλμη... αυτή που αναδύεται απο κάθε κύτταρο και παρακινεί τη γυναίκα να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα!»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μοto Femmes Hellas:Ελληνίδες που κατακτούν τους δρόμους με τις μοτοσικλέτες τους
Μοto Femmes: Ελληνίδες που κατακτούν τους δρόμους με μοτοσικλέτες
Back to top