Επιτέλους έφτασε! Helmi Bazaar με εκπτώσεις έως 70%

Για λίγες μόνο ημέρες!

Helmi Bazaar με εκπτώσεις έως 70%, από τη Δευτέρα 12/10 έως το Σάββατο 17/10. Κλείσε ραντεβού!

Είναι αυτή η εποχή του χρόνου που κάνουμε χώρο στη ντουλάπα γιατί θα επισκεφτούμε το Helmi Sample Bazaar. Όπως κάθε χρόνο, η εταιρεία Helmi πιστή στο ραντεβού της, μας καλεί στα κεντρικά της για το καθιερωμένο χειμερινό Bazaar με εκπτώσεις έως 70%.

Helmi Sample Bazaar με εκπτώσεις έως 70%

Το bazaar θα διαρκέσει από την Δευτέρα 12/10 έως το Σάββατο 17/10, όμως για να μπορέσουμε να συμμετέχουμε φέτος, κλείνουμε το ραντεβού μας ώστε να τηρηθούν τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας.

Helmi Sample Bazaar με εκπτώσεις έως 70%

Κατανοώντας τις τρέχουσες συνθήκες της καθημερινότητας και με προτεραιότητα την προστασία και ασφάλεια των πελατών και του προσωπικού, η Helmi θα διεξάγει το bazaar της με ένα διαφορετικό τρόπο για δεύτερη φορά μετά το προηγούμενο επιτυχημένο καλοκαιρινό bazaar. Για να εξασφαλίσουμε την είσοδο μας, μπαίνουμε στο website της εταιρείας www.helmi.gr, πατάμε στη κατηγορία Bazaar και κλείνουμε το ραντεβού μας επιλέγοντας την ημέρα και ώρα που μας εξυπηρετεί. Σε κάθε χρονική περίοδο, ο αριθμός των εισιτηρίων είναι περιορισμένος ώστε να τηρείται πάντα το επιτρεπόμενο όριο ατόμων εντός του χώρου.

Helmi Sample Bazaar με εκπτώσεις έως 70%

Helmi Sample Bazaar με εκπτώσεις έως 70%

Ποια άλλη ανυπομονεί για παπούτσια, τσάντες, αξεσουάρ και αμέτρητα ρούχα με εκπτώσεις έως 70%;

Πάρνηθος 48-50, Μεταμόρφωση, 2102829800, www.helmi.gr/helmibazaarpage

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice