Η αθλήτρια Μάρα Ράπτη στην καμπάνια της adidas
Μάρα Ράπτη
Fashion

Όταν όλοι λένε να μείνεις μέσα, η Adidas σου λέει να βγεις έξω!

Με τη νέα συλλογή COLD.RDY της adidas είσαι έτοιμος να βγεις και να δημιουργήσεις τη δική σου διαδρομή

Η νέα συλλογή COLD.RDY της Adidas σου επιτρέπει να συνεχίσεις τις outdoor δραστηριότητες σου, ακόμα και τον χειμώνα, όταν η θερμοκρασία πέφτει.

Μπορεί η θερμοκρασία σταδιακά να πέφτει, οι βροχές να έκαναν τις πρώτες εμφανίσεις, αλλά ο καιρός δεν πρέπει να αποτελεί ποτέ δικαιολογία για να μη βγεις έξω. Τώρα που το outdoor training έχει μπει στη ζωή μας, δεν χρειάζεται να το αφήσουμε επειδή έρχεται χειμώνας. Ευτυχώς, υπάρχει η συλλογή COLD.RDY της adidas που μας επιτρέπει να αθλούμαστε και να κινούμαστε έξω, στην πόλη ή στην εξοχή, χωρίς κανέναν περιορισμό από τις καιρικές συνθήκες.

Η παρουσιάστρια Δανάη Μπάρκα στην καμπάνια της adidas
Δανάη Μπάρκα

Ο ποδοσφαιριστής Αντρέ Σιμόες στην καμπάνια της adidas
Αντρέ Σιμόες

H καμπάνια Ready for Winter μας προτρέπει να είμαστε έτοιμοι σε κάθε συνθήκη. Στους δρόμους της Αθήνας, δέκα αθλητές, creators και influencers που αγαπούν τον αθλητισμό και την πόλη, έδειξαν πως δεν θα αφήσουν τον καιρό να τους βγάλει έξω από τους στόχους τους. Ακολουθώντας τον Μεγάλο Περίπατο, σε μια διαδρομή που συνδέει τα μνημεία, τα iconic κτίρια και τους ιστορικούς δρόμους της πόλης, βλέπουμε την προετοιμασία τους, ακούμε την εσωτερική τους σκέψη και μαθαίνουμε πώς ο καθένας τους είναι “Ready for Winter“ με τα outfits της νέας συλλογής COLD.RDY της adidas.

Αρχείο adidas Greece | COLD.RDY | Ready for Winter

Η συλλογή COLD.RDY είναι το τέταρτο και τελευταίο λανσάρισμα της σειράς .RDY της adidas, που κάνει focus στην προστασία από όλες τις καιρικές συνθήκες. Η COLD.RDY δημιουργήθηκε από ανθεκτικά υλικά, με στόχο να διατηρούν τη θερμότητα κλειδωμένη για απόλυτη μόνωση, επιτρέποντας παράλληλα στον αέρα και στην υγρασία να κινούνται, ώστε το εσωτερικό να παραμένει στεγνό. Η μεγάλη ποικιλία της συλλογής συνδυάζει άψογα τα σπορ, την απόδοση και το στιλ, καθώς έχει σχεδιαστεί για να διατηρεί σίγουρους και άνετους, τόσο τους αθλητές, όσο και αυτούς που τους αρέσει να εξερευνούν την πόλη, ακόμα και σε δύσκολες, χειμερινές, καιρικές συνθήκες.

Η αθλήτρια Κατερίνα Δαλάκα στην καμπάνια της adidas
Κατερίνα Δαλάκα

Ο ηθοποιός Γιώργος Λέντζας στην καμπάνια της adidas

Ο αθλητής Δημήτρης Κυρσανίδης στην καμπάνια της adidas
Δημήτρης Κυρσανίδης

Η συλλογή ρίχνει μια φρέσκια ματιά στο outdoor training, με statement σχέδια, χαρακτηριστικές σχεδιαστικές λεπτομέρειες και έντονες αποχρώσεις. Λεπτομέρειες εμπνευσμένες από τις στρατιωτικές στολές εμφανίζονται σε διάφορα σημεία, εκτεταμένα φερμουάρ για ευκολία στην κίνηση και ασύμμετρες τσέπες για εύκολη πρόσβαση, ενώ η ακριβής τοποθέτηση των ραφών εξαλείφει την ογκώδη όψη, όταν κάνεις layering πολλαπλών ρούχων, χαρίζοντας ευελιξία και ευκολία στην κίνηση.

Η αθλήτρια Γεωργία Καλτσή στην καμπάνια της adidas
Γεωργία Καλτσή

Ο μπασκεμπολίστας Γιώργος Πρίντεζης στην καμπάνια της adidas
Γιώργος Πρίντεζης

Η συλλογή COLD.RDY είναι διαθέσιμη στα adidas stores, σε επιλεγμένα καταστήματα αθλητικών ειδών και online στο adidas.gr.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice