Οι μποέμ βγαίνουν για ψώνια

Το Νeon Raum είναι το νέο σποτ των fashionistas

Βρίσκεται στο κέντρο, στη Λεωχάρους (17) και αν δεν ήταν αθηναϊκός πολυχώρος θα ήταν σίγουρα το διαμέρισμα της Vivienne Westwood κάπου στο Παρίσι, αλλά ποιος νοιάζεται. Το Neon Raum είναι τέλειο, είναι δικό μας και πατάει γερά στην πραγματικότητα με ρεαλιστικές τιμές. Οι Έλληνες Σχεδιαστές συνεχίζουν να υπάρχουν, να δραστηριοποιούνται, να μη χάνουν το χιούμορ και της φαντασία τους και το κυριότερο, να δουλεύουν έχοντας υπ’ όψιν τους την εποχή.

Την Τρίτη το βράδυ οργάνωσαν πάρτι-καλωσόρισμα του καλοκαιριού για να μας δείξουν τα θερινά νεόφερτα σχέδια και να μας κεράσουν παγωμένα κοκτέιλ. Το LOOK φυσικά ήταν εκεί με τη φωτογραφική του μηχανή.

n

n

n

Η Lilly έκανε την πόλη κολιέ

Ψηλόμεσα μπλουτζίν, ολόσωμα vintage μαγιό, φλοράλ, crop tops, χρωματιστά φουντάκια, κοσμήματα που θα σε αφήσουν speechless (ή moneyless), πολλά superga παπούτσια, παπιγιόν και τέλεια σανδάλια. Γύρω γύρω υπάρχει μόνο τζάμι, το φως μπαίνει από παντού και ο κόσμος που τριγυρίζει εκεί μέσα σε γενικές γραμμές είναι fashion bloggers ή σαν fashion bloggers. Ευδιάθετοι και cool.

n

Catblack

n

n

Crossed Minds+, το αρχαιοελληνικό επέστρεψε

Το Neon Raum το άνοιξαν η Catblack και ο Dreamer, κατά κόσμον Νταϊάνα Βαρδαξή και Σωτήρης Τρέχας. Τη μεν τη γνωρίσαμε από τα φουτουριστικά κοσμήματα με κυρίαρχο θέμα «τα μάτια», τον δε από τα φαντεζί μπλουζάκια με σήμα κατατεθέν τα παλ fruties.

n

H Μαύρη Γάτα, Νταϊάνα Βαρδαξή

n

O Oνειροπόλος Σωτήρης Τρέχας

n

Ο Dreamer σχεδιάζει ρούχα για ονειροπόλους

n

Η Ελλάδα παράγει μόδα; «Παράγει ιδέες», λέει ο Σωτήρης και έχει δίκιο. Η δική τους ιδέα λειτουργεί ήδη από τον φετινό Δεκέμβρη ως φωτογραφικό στούντιο και ως showroom Ελλήνων καλλιτεχνών και είναι το πιο φρέσκο και ευφάνταστο meeting point των fashionistas. Με μικρές εξαιρέσεις οι σχεδιαστές ανανεώνονται συνεχώς, οπότε κάθε φορά θα βλέπεις καινούργια πρόσωπα και brands με ελληνικό πρόσημο. Μέχρι να κλείσουν ένα χρόνο στο Neon Raum θα έχουμε δει ένα σημαντικό κομμάτι της ελληνικής fashion κοινότητας. Κι αυτό μας αρέσει. Αυτή τη στιγμή φιλοξενούνται οι: Lav Unused, Grannys Trip, Crossed Minds+, Iakwvina, Bearsta X JohnJohn Bowtie Collab, AL DI LA DI, We are still bold & beautiful και Lilly O Jewellery.

n

n

n

Crossed Minds+, Iakwvina μιλούν  στο Mad Tv

n

n

Lilly

n

H Λίλυ φτιάχνει σκουλαρίκια που φιλιούνται

n

Στον κόσμο της Catblack

n

Οι Lav Unused

n

Μαγιό πήρατε;

INFO: Λεωχάρους 17, Σύνταγμα. Τρί.,Πέμ.,Παρ.: 12.00-20.00, Tετ.,Σάβ.: 12.00-17.00 

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice