Το ιδανικό μπικίνι

Πώς να επιλέξετε το πιο στυλάτο & κατάλληλο - δώρο ένα μπικίνι

Σε γενικές γραμμές το λάθος νούμερο σε ρούχα αλλά και πιο συγκεκριμένα σε μαγιό μπορεί να αδικήσει μια καλή σιλουέτα, ενώ φυσιολογικά δεν θα έπρεπε, ή ακόμα και να παραμορφώσει το σώμα σας. Όσες από εσάς έχετε αποφασίσει να κάνετε μια μικρή επενδυσούλα σε μπανιερό για φέτος, διαβάστε τα παρακάτω, λίγο πολύ γνωστά έξυπνα tips, έτσι ώστε να κρατάτε το τέλειο πριν φτάσετε στο ταμείο. 

Pin up

image

Ιδιαίτερα δημοφιλές για φέτος είναι το τύπου ρετρό μπικίνι, όπου το κάτω μέρος θυμίζει ψηλόμεσο σορτσάκι και συνδυάζεται με bandeau ή στράπλες. Είναι ιδανικό διότι μπορεί να κρύψει τα περιττά πάχη της κοιλιάς και να μαζέψει τα πλαινά ενοχλητικά ψωμάκια στη μέση.


Νεοπρέν

image

Πολλοί σχεδιαστές  λάνσαραν μαγιό που το ύφασμα αλλά και η έμπνευση τους προέρχεται από τις στολές των δυτών. Σε μίνιμαλ γραμμές με νέον χρώματα, ελαστικά με πολύ μαλακό ύφασμα αλλά αρκετά σταθερά στο στήσιμο ακόμα και βρεγμένα ταιριάζουν ιδιαίτερα σε γυμνασμένους σωματότυπους καθώς αναδεικνύουν φανταστικά τις αθλητικές σιλουέτες.


Πλεκτά

image

Mαγιό Calzedonia

Τα πλεκτά φορέθηκαν και πέρυσι αρκετά αλλά παραμένουν και για φέτος μία δυνατή τάση. Τα χρωματιστά, από βελονάκι, λίγο χίπι, με πιο αραιή πλέξη σε κάποια σημεία και ρομαντικά, εκτός του ότι μπορούν να φορεθούν υπέροχα και ανεξάρτητα σαν τοπ εναρμονίζονται άψογα σε μικροκαμωμένες σιλουέτες .(Μαγιό Calzedonia)


Με έναν ώμο

image

Όσες έχετε φαρδιές πλάτες και σας ενοχλεί εν μέρει δοκιμάστε να φορέσετε ένα μπικίνι όπου το σουτιέν θα έχει έναν ώμο. Το effect αποπροσανατολίζει την προσοχή σε εκείνο το σημείο εστιάζοντας στο σχέδιο του μαγιό.


Κυμματιστό

image

Mαγιό Calzedonia

Με fun σχέδιο θα το συναντήσετε πολύ και φέτος, κατάλληλο για όσες έχετε θέμα με το στήθος ή το θεωρείτε αρκετά μικρό. Το fluffy σουτιέν προσδίδει όγκο σε αυτό το σημείο δείχνοντας το πιο πλούσιο.


Floral

image

Τα λουλουδένια πρωταγωνιστούν κάθε καλοκαίρι και δικαίως. Βγαίνουν σε άπειρους σχεδιασμούς, ντεσέν και χρώματα και το καλό είναι ότι πηγαίνουν σε όλες. Όσες τα έχετε από πέρυσι φορέστε τα και πάλι ή κάντε δημιουργικό mix n’ match ανακατεύοντας τα μοτίβα.

Κάντε like στη σελίδα elegant life στο facebook και κερδίστε ένα πλεκτό χρωματιστό μπικίνι Τezenis, σε medium μέγεθος.

image

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice