7 δημιουργικοί τρόποι να φορέσεις τα denim σου
© instagram.com/kashiaturner - instagram.com/___just___marina___/ - instagram.com/venusian.light/ - instagram.com/escapestar/
Fashion

7 δημιουργικοί τρόποι να φορέσεις τα denim σου

Συνδυάζοντάς το με φετινά χειμωνιάτικα τρεντ

7 δημιουργικοί συνδυασμοί για να ζωντανέψεις ένα outfit με denim χρησιμοποιώντας στιλιστικές λεπτομέρειες από τα φετινά τρεντ.

Τα κορίτσια που λατρεύουν το αυθεντικό urban lifestyle ξέρουν. Το denim είναι το ύφασμα που φοριέται όλο τον χρόνο με όλα τα ρούχα της ντουλάπας, χωρίς καμιά υπερβολή. Θέλεις να το βάλεις με πουκάμισο και γόβα; Με πουλόβερ και μπότες; Με t-shirt και σνίκερς; Με backpack ή τσάντα; Όλα μια χαρά τέλεια. Επίσης το τζιν είναι ευκολοφόρετο ρούχο - δεν χρειάζεται ούτε σιδέρωμα ούτε τίποτα.

Αν ωστόσο διαβάζεις για μόδα και θέλεις να είσαι στο πνεύμα της, μελέτησε τα φετινά trend και φτιάξε τα ανάλογα outfit με βάση το τζιν.

Σου δίνουμε 7 συνδυασμούς που βρήκαμε στο instagram, ζεστούς και in fashion, για να πάρεις μια ιδέα.

Το τζιν με ένα μπλέιζερ ταιριάζουν γάντι. Μπορεί να είναι ένα κάζουαλ μπλέιζερ, αλλά μπορεί και ένα κάπως πιο «καλό». Μπλέιζερ να ‘ναι κι ό,τι ‘ναι φέτος. Η απόλυτη ημικάζουαλ πρόταση.

Τζιν από την κορυφή ως τα νύχια. Χαχόλικο στιλ με φαρδύ ψηλόμεσο παντελόνι και φαρδύ μακρύ πουκάμισο, για άνετα σαββατοκύριακα. Κι αν λόγω κορωνοϊού δεν μπορείς να πας καμιά εκδρομούλα, περιπλανήσου στην πόλη. Έχει κι αυτή τις χαρές της.

Τζιν πουκάμισο φορεμένο πάνω από ένα ολόασπρο σύνολο. Θα μπορούσε να είναι και ολόμαυρο. Μίνιμαλ, αλλά δυναμίτης. Μπορείς να υποθέσεις ότι στο βάθος ακούγεται το τραγούδι από το «Ρόκι», νταν, νταν νταν νταν!

Μια εναλλακτική τζιν πρόταση: μια απλή σαλοπέτα με βιομηχανικό βαρύ φερμουάρ. Απλό, κάζουαλ, νεανικό, ευκολοφόρετο, σκορπά δονήσεις στιλάτης urbania.

Κάπως φευγάτο λόγω καπέλου. Η over the knee μπότα κάνει τη μεγάλη διαφορά σε ένα απλό total denim look. Νοητικά σε μεταφέρει κάπου στο Τέξας. Πάρε το άσο σου και ι χα!

Οι καμπάνες έχουν κάνει μεγάλο come back φέτος. Μια τζιν καμπάνα ενώνει στον σχεδιασμό της το κλασικό και ρετρό με το σύγχρονο και σικ. Ταιριάζει και με γόβες, αλλά και με σνίκερς.

Για τολμηρά και θερμά κορίτσια. Τζιν συνδυασμένο με διαφάνεια και κυρίως με πολλά αξεσουάρ. Όσες περισσότερες οι αλυσίδες, τόσο καλύτερα. Θα το φορούσε άνετα η Madonna, εσύ;

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice