6 τρόποι να φορέσεις το κασκόλ σου

Θα μου πεις, πηγαίνουμε πουθενά με την καραντίνα για να βάλουμε κασκόλ; Και όμως! Τη βόλτα στο σουπερμάρκετ πού τι βάζεις;

Ο Νοέμβρης είναι στα ντουζένια του, το κρύο δυναμώνει, τα κασκόλ βρίσκονται σε ετοιμότητα. 

Υπάρχουν οι παραδοσιακοί τρόποι να φορέσεις το κασκόλ σου, ώστε να προστατεύσεις το λαιμουδάκι σου, υπάρχουν όμως και οι τρέντικοι τρόποι που προστατεύουν και το λαιμουδάκι και το στιλάκι. Ας το ονομάσουμε warm glam. 

Θα μου πεις, πηγαίνουμε πουθενά με την καραντίνα για να βάλουμε κασκόλ; Ας το βάλουμε να ανεμίζει στην ατμόσφαιρα, έστω ως επίφαση ζωής και κίνησης. 

Φέτος το κασκόλ φοριέται και στους ώμους, και στο κεφάλι αντί για σκουφί, και ως αξεσουάρ με τον κατάλληλο κόμπο. Ας δούμε 6 in fashion τρόπους που βρήκαμε στο instagram με τους οποίους τα κορίτσια του χειμώνα θα τυλίξουν το κασκόλ τους.

Η διαχρονική γοητεία του κλασικού

A post shared by Boutique Keva - ESHOP (@boutiquekeva)

Περασμένο γύρω από το λαιμό χαλαρά. Ταιριάζει με σακάκια και κυρίως με παλτό. Όσο πιο μακρύ, τόσο πιο ωραίο. Είτε μονόχρωμο είτε πολύχρωμο, έχει κάτι γκρουβάτο. 

Ο σοφιστικέ και διανοουμενιστικός τρόπος

A post shared by Stefania Frasson (@stefania_frasson)

Φοράς το μακρύ κασκόλ σου και πετάς την μία άκρη του στην πλάτη. Έτσι το φορούσαν κάποτε οι αριστεροί διανοούμενοι, συμπληρώνοντας το outfit και με μια πίπα στο χέρι. 

Ρίξε μια κουβερτούλα στους ώμους

A post shared by Chiara Marina Grioni (@chiaraobscura)

Πολύ μεγάλες μαντίλες προστατεύουν τους ώμους και τις πλάτες από το κρύο. Φοριούνται και μέσα και έξω από το πανωφόρι σαν πόντσο. Και συμβάλλουν πολύ ταιριαστά και με το layering. 

Η Μαρινέλλα στο «Άνοιξε πέτρα»

A post shared by Scarf Land (@scarf.land.gallery)

Μπορεί να το κοροϊδεύεις, αλλά δεν πρέπει. Προστατεύει και το κεφάλι και τα αυτάκια, που είναι πολύ ευαίσθητα. Τη μάσκα τη φοράς από κάτω, Οκ; Τελείως glam, τελείως warm.

Σαν μάλλινο κολλάρο

A post shared by Tova ??????? (@tova_nova_)

Τυλιγμένο γύρω γύρω από το λαιμό (όχι σφιχτά, έτσι;), είναι σαν αλεξίσφαιρο λαιμού από το κρύο. Αν το πλέξεις μόνη σου, ακόμα καλύτερα γιατί θα έχεις τα σωστά μέτρα. 

Έχω έναν κόμπο στον λαιμό

A post shared by Diane (@over50withstyle)

Ένας ακόμα κλασικός τρόπος για να φορέσεις κασκόλ, συνήθως πάνω από puffer μπουφάν. Ένας ωραίος υπερμεγέθης κόμπος μπροστά συμμαζεύει τις άκρες για να μην κρέμονται και κάνει εφέ αξεσουάρ. 

Top Reads