Η συλλογή Moschino x Palace είναι η επιτομή του luxury streetwear

Σκέψου το ύφος του πιο δυνατού skatebrand συνδυασμένο με τον αέρα της ιταλικής πολυτέλειας

Μετά από πολλά teasers στο Instagram η Palace και ο Moschino κυκλοφόρησαν επιτέλους την συνεργασία «φωτιά» της  χρονιάς. Είναι εμπνευσμένη από την rave κουλτούρα των 90’s, την αγάπη, την ειρήνη και τις αγκαλιές, παντρεύοντας αναπάντεχα και μοναδικά την αισθητική ενός βρετανικού skatebrand με έναν πολυτελή ιταλικό οίκο γνωστού για την μοναδική αίσθηση του χιούμορ του.

Όλα τα κομμάτια της συλλογής είναι limited και αποτελούνται από ready-to-wear ρούχα και αξεσουάρ μέχρι σανίδες για skate, πράγμα αναμενόμενο για την Palace.

Τα κομμάτια «κλειδιά» της συλλογής είναι ένα shearling jacket με την φράση “hug me” στη πλάτη του και μια δερμάτινη τσάντα η οποία μιμείται ένα κλασικό χάρτινο κουτί από γάλα, προβάλλοντας το παιχνιδιάρικο χιούμορ του οίκου Moschino. Υπάρχουν επίσης δυο puffer jackets, ένα με γαλάζιο ουρανό με σύννεφα και το άλλο με ένα έντονο ηλιοβασίλεμα. Tα t-shirts της κολεξιόν με τα τυπωμένα logos φαίνεται να έχουν ευπροσάρμοστο χαρακτήρα και προσφέρονται σε μπλε, πορτοκαλί, γκρι και λευκό.

Οι αθλητικές φανέλες και τα  πουκάμισα με τα έντονα τυπώματα σίγουρα τραβάνε την προσοχή και τα denim jackets και παντελόνια με τα all-overprints είναι ότι πιο cool υπάρχει. Ta αξεσουάρ περιλαμβάνουν buckethats, ποδοσφαιρικά κασκόλ και ένα κράνος μοτοσικλέτας αναφέροντας κάποια από αυτά. Η δύναμη του Moschino και της Palace πάνω στη luxury streetwear αισθητική φαίνεται ξεκάθαρα.

O Jeremy Scott της Moschino και ο Lev Tanju είναι δύο creative directors όπου είναι και φιλαράκια. «Ήμουν ευτυχής που συνεργάστηκα με τους παλιούς μου φίλους στην Palace για να δημιουργήσω αυτή την συλλογή γεμάτη με ειρήνη, αγάπη και αγκαλιές» δήλωσε ο Scott. «Η Moschino είναι μία από τις αγαπημένες μου εταιρίες όλων των εποχών: κομψή, σέξι, καινοτόμα και εύστοχα αστεία » πρόσθεσε ο Lev Tanju «Η συνεργασία αυτή ήταν ένα ονειρεμένο σενάριο για εμάς και εξακολουθούμε να το χαιρόμαστε τρελά».

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice