Αυτά είναι τα trends στα αξεσουάρ για τον χειμώνα του 2021
© instagram
Fashion

Αυτά είναι τα trends στα αξεσουάρ για τον χειμώνα του 2021

Ό,τι πρέπει να φορέσεις από τη μέση και πάνω

Τα 4 trends στα αξεσουάρ για τον χειμώνα του 2021 που προτείνουν οι ειδικοί και ταιριάζει με την εποχή της τηλεργασίας, του skype και του zoom.

Πανδημία στα ύστερά της. Έρχεται το εμβόλιο, οπότε οσονούπω θα βάλουμε τα καλά μας και θα βγούμε και πάλι από τα σπίτια μας. Μέχρι τότε όμως συνεχίζουμε να τηρούμε τα μέτρα, να τηλεργαζόμαστε και να «συναντούμε» τους άλλους μέσω skype ή zoom.

Και τι σημαίνει skype ή zoom; Σημαίνει πορτρέτο - μπούστο. Πορτρέτα μπούστα των άλλων βλέπουμε εμείς στην οθόνη μας, το δικό μας πορτρέτο μπούστο βλέπουν οι άλλοι. Είναι σαν να είμαστε καλεσμένοι σε «παράθυρο» τηλεόρασης και όλοι μας βλέπουν από τη μέση και πάνω.

Και τι σημαίνει όλος ο φλύαρος αυτός πρόλογος; Ότι το βάρος της εμφάνισής μας για άλλη μια σεζόν πέφτει στα αξεσουάρ που φοράμε από τη μέση και πάνω.

Άνοιξε το «παράθυρο» να μπει, δροσιά να μπει της πέρλας, και πάμε να δούμε τα 4 must have αξεσουάρ που προτείνουν οι παγκόσμιες τρέντουρες.

Καπέλο bucket

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by TOURIST SEOUL (@touristseoul)

 

Το «καπέλο κουβάς» φοριόταν πολλά χρόνια, αλλά σε περιορισμένη έκταση. Το τρένταρε όμως, περίπου σαν ανέκδοτο, «Η Έμιλι στο Παρίσι», που ήταν πάντα σε μεγάλα κέφια. Κι έτσι ήρθε η ώρα να το φορέσεις εσύ, για να είσαι σε μεγαλύτερα. Αν έχεις έντονες εξπρεσιονιστικές τάσεις, φόρεσε έναν «κουβά» γούνινο ή με ζωηρά σχέδια ή με prints. Όσο πιο τολμηρός τόσο το καλύτερο.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Danille (@danille_m_)

 

Πέρλες και μαργαριτάρια

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sari Somppi (@sari.somppi)

 

Το λέει και το τραγούδι: «Τα ωραιότερα θα σου 'χα αγορασμένα/μαργαριτάρια στο βυθό που είναι κρυμμένα/πάνω στον άσπρο σου λαιμό να τα φορέσεις/γιατί μ' αρέσεις, κούκλα μου, πολύ μ' αρέσεις». Τις πέρλες στη φετινή δημόσια ζωή τις καθιέρωσε η Καμάλα Χάρις. Είτε σε σκουλαρίκι είτε σε κολιέ, τα μαργαριτάρια είναι καθωσπρέπει και κλασάτα.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Peracas (@peracas_)

 

Εντυπωσιακά scrunchies

 

 

«Στο scrunchy ρίχνεις τα μαλλιά, φοράς κορδέλα βυσσινιά». Τα scruncies ήρθαν από πέρσι ξανά στη μόδα, αλλά ο χειμώνας του 2021 τα θέλει περίτεχνα, μεγάλα, με φιόγκους, με τούλια, με βελούδα. Για τα Χριστούγεννα δε και τις εορταστικές μας εμφανίσεις (έστω και τις διαδικτυακές), επιβάλλονται, δεν αναβάλλονται.

 

 

Το πουλόβερ σαν κασκόλ

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MATILDA DJERF (@matildadjerf)

 

Τα μάλλινα πουλόβερ σώζουν ζωές, το ξέρουμε. Η μόδα φέτος τα θέλει και αντισυμβατικά φορεμένα. Δηλαδή παίρνουμε το πλεκτό, το περνούμε πάνω από τους ώμους μας και το δένουμε μπροστά. Κάπως σαν εναλλακτικό κασκόλ. Ή όπως το φοράνε οι κοτεράτοι. Ή όπως το φορούσανε παλιά παλιά όσοι μάζευαν ζοχούς στα βουνά.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MATILDA DJERF (@matildadjerf)

 

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice