Ursula Corbero
Ursula Corbero © EPA/ANGEL DIAZ
Fashion

Παιχνίδια στο χιόνι για την «Τόκιο» από το «La Casa de Papel»

Το μπουφάν που τράβηξε τα βλέμματα στο Instagram

looksiteblackandwhite.jpg
Look Team |

Η «Τόκιο» από το «La Casa de Papel», φορώντας ένα φουσκωτό μπουφάν, έπαιξε στο χιόνι με τον σύντροφό της σε διάλειμμα από τα γυρίσματα στη Μαδρίτη.

Την ευκαιρία να παίξει με το χιόνι είχε η Ούρσουλα Κορμπρέρο, η «Τόκιο» από την επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά του Netflix «La Casa de Papel».

Τόσο η πρωτεύουσα Μαδρίτη, όσο και πολλές άρχες περιοχές στην Ισπανία, βρίσκεται αντιμέτωπη με πρωτόγνωρες χιονοπτώσεις το τελευταίο 48ωρο.

Η Ούρσουλα Κορμπρέρο απόλαυσε το χιόνι μαζί με τον σύντροφό της. Ήταν ένα ευχάριστο διάλειμμα από τα γυρίσματα της 5ης και τελευταίας σεζόν του «La Casa de Papel». Στις φωτογραφίες που πόσταρε στο Instagram, η «Τόκιο» δεν σταματά να χαμογελά, έχοντας στο πλευρό της τον Τσίνο Νταρίν, με φόντο το χιονισμένο τοπίο. Οι followers αποθέωσαν, με πολλούς να σχολιάζουν το μπουφάν που φορούσε η Ούρσουλα Κορμπρέρο.

Το ιδιαίτερο σχέδιό του δεν πέρασε απαρατήρητο. Η 31χρονη Ισπανίδα ηθοποιός συνδύασε το φουσκωτό μαύρο μπουφάν, με γάντια, κουκούλα και full face.

Δείτε τις εικόνες από τα stories που ανέβασε η «Τόκιο» του «La Casa de Papel» στο Instagram από το παιχνίδι στο χιόνι με τον σύντροφό της.

tokyo-casa-de-papel-mpoufan-xioni.jpg

tokyo-casa-de-papel-mpoufan-xioni-madriti.jpg

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice