Heidi Klum: Η 16χρονη κόρη της έκανε το πρώτο catwalk (εικόνες)

Στην εβδομάδα Μόδας του Βερολίνου - Δείτε το βίντεο

Look Team |

Η 16χρονη κόρη της Heidi Klum έκανε τα πρώτα της βήματα στην πασαρέλα στην εβδομάδα Μόδας του Βερολίνου, με τις φωτογραφίες από την επίδειξη να εντυπωσιάζουν.

Στην εβδομάδα Μόδας του Βερολίνου έκανε το πρώτο της catwalk η κόρη της Heidi Klum. Η 16χρονη Λένι βαδίζει στα χνάρια της διάσημης μητέρας της, όπως φαίνεται και από τα πρώτα της επαγγελματικά βήματα.

Και πώς άλλωστε θα μπορούσε να ισχύει κάτι άλλο από τη στιγμή που είναι μια κούκλα και την ενδιαφέρει το μόντελινγκ.

Κόρη της Heidi Klum και του Φλάβιο Μπριατόρε, η Leni Klum περπάτησε για πρώτη φορά σε πασαρέλα στο Βερολίνο. Παρουσίασε 25 δημιουργίες Γερμανών σχεδιαστών μόδας και τα πρώτα σχόλια στα social media ήταν αποθεωτικά.

Το πρώτο catwalk έρχεται λίγες εβδομάδες μετά το πρώτο εξώφυλλο στη γερμανική Vogue μαζί με τη μητέρα της για το τεύχος Ιανουαρίου. Σχολιάζοντας το συγκεκριμένο εξώφυλλο στα social media, πολλοί έκαναν λόγο για απίστευτη ομοιότητα μάνας και κόρης, με ατάκες τύπου «κλώνος», «δύο σταγόνες νερό» κ.λπ.

Η Εβδομάδα Μόδας του Βερολίνου είχε ψηφιακή παρουσίαση λόγω της πανδημίας κορωνοϊού. Στη Γερμανία τα επιβεβαιωμένα κρούσματα κορωνοϊού, από την έναρξη της πανδημίας Covid-19, έχουν φθάσει τα 2.170.126, με την ευρωπαϊκή χώρα να συμπληρώνει την πρώτη 10άδα των κρατών με τις περισσότερες μολύνσεις παγκοσμίως. Οι νεκροί από κορωνοϊό στη Γερμανία ανέρχονται σε 54.187, με τη χώρα να είναι 11η παγκοσμίως σε συνολικά θύματα.

Υπενθυμίζεται ότι η Heidi Klum ξεκίνησε την καριέρα της στο μόντελινγκ, το 1992. Έχοντας περπατήσει στις μεγάλες πασαρέλες, η Heidi Klum πόζαρε και για το εξώφυλλο περιοδικών όπως Vogue και Elle, αποτελώντας παράλληλα fashion icon για εκατομμύρια γυναίκες εντός και εκτός Γερμανίας.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις