Η θετή κόρη της Κάμαλα Χάρις στο πρακτορείο μοντέλων IMG
Handout/DNCC via Getty Images
Fashion

Η θετή κόρη της Κάμαλα Χάρις στο πρακτορείο μοντέλων IMG

Η Ella Emhoff ανήκει πλέον στο ίδιο πρακτορείο με την Κάρλι Κλος και τη Ζιζέλ

Η θετή κόρη της Κάμαλα Χάρις, Ella Emhoff, υπέγραψε συμβόλαιο με το πρακτορείο μοντέλων IMG, στο οποίο ανήκουν η Κάρλι Κλος και η Ζιζέλ.

Μερικές μέρες μετά την ορκωμοσία του προέδρου των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν και της αντιπροέδρου Κάμαλα Χάρις, το πρακτορείο μοντέλων IMG υπέγραψε συμβόλαια με δύο πρωταγωνίστριες της βραδιάς. Η πρώτη που κλήθηκε από το IMG ήταν η ποιήτρια Αμάντα Γκόρμαν και η δεύτερη η θετή κόρη της Κάμαλα Χάρις, Έλλα Έμχοφ.

Η Έλλα σπουδάζει καλές τέχνες και κλωστοϋφαντουργική στο Parsons School of Design της Νέας Υόρκης. Τράβηξε τα βλέμματα κατά τη διάρκεια της τελετής φορώντας ένα καρό παλτό Miu Miu με μεγάλο γιακά (πολύ της μόδας). Κάτω από το παλτό κρυβόταν ένα μπορντό φόρεμα Batsheva με φουσκωτά μανίκια (επίσης τρελό trend από πέρσι). Η πλατφόρμα Lyst ανακοίνωση αύξηση κατά 455% των αναζητήσεων για τη Miu Miu έξι μόλις ώρες μετά την εμφάνιση της Έλλα.

gettyimages-1297442281.jpg
© Win McNamee/Getty Images

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Batsheva (@batshevadress)

Οι δύο νέες προσθήκες στο ρόστερ του IMG σηματοδοτούν την πρόθεση του πρακτορείου να αναδείξει νέα ταλέντα που μεγαλουργούν στα social media έχοντας εκατομμύρια ακολούθους. Στις τάξεις του ωστόσο ανήκουν διαπρεπή μοντέλα καριέρας όπως η Κάρλι Κλος, η Ζιζέλ αλλά και η Σελένα Γκόμεζ.

Η Έλλα, μέσα σε μία εβδομάδα, είδε τους φόλοουέρ της στο instagram να αυξάνονται από 50.000 σε 300.000. Ποστάρει συχνά πλεκτά ρούχα και αξεσουάρ, πάντα πολύχρωμα, τα οποία φτιάχνει μόνη της. Γεννήθηκε το 1999, είναι κόρη του Νταγκ και της Κέρστιν Έμχοφ, αποκαλεί την Κάμαλα «Momala», φοράει γυαλάκια και έχει girlie look.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ella emhoff (@ellaemhoff)

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice