ZX 2K Pure
Fashion

ZX 2K Pure:Το sneaker των adidas Originals σπάει τις συμβάσεις

Ηλιάνα Παπαγεωργίου, Μαρίνα Σάττι, Ηρακλής Tsuzinov, Saske, Tasos Xiarcho, Natasha Kay, Super Kiki, Katerina Op δοκίμασαν πρώτοι στην Ελλάδα το νέο ZX 2K Pure.
341667-710504.jpg
Ζένια Πιττακή
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Πρωτοποριακός σχεδιασμός, κορυφαίες τεχνολογίες, εντυπωσιακοί συνδυασμοί χρωμάτων

Από την πρώτη τους κυκλοφορία, τα adidas Originals ΖΧ έδειξαν ότι δεν πρόκειται απλά για sneakers αλλά για μια ξεχωριστή εμπειρία που εκφράζεται με ασυμβίβαστη και προχωρημένη καινοτομία. Σήμερα, τα adidas Originals παρουσιάζουν το ZX 2K Pure, τη νέα έκδοση του διάσημου sneaker, που, όπως πάντα, πηγαίνει κόντρα στο ρεύμα και σπάει όλες τις συμβάσεις. Μια επίσκεψη στο ZXience Center αρκεί για να βρεις το συναίσθημα που αναζητούσες...

adidas ZX 2K Pure
ZX 2K Pure

Το ZX 2K Pure έχει δημιουργηθεί από μια σειρά φαινομενικά διαφορετικών κομματιών και συνδυάζει έναν αριθμό διακριτών σχεδιαστικών στοιχείων και λεπτομερειών, παρουσιάζοντας όμως ένα απόλυτα αρμονικό αποτέλεσμα. Μοιάζει να ανήκει περισσότερο στην προθήκη ενός μουσείου, όμως η αλήθεια είναι ότι αποτελεί ένα φορέσιμο έργο τέχνης. Μια ωδή στο καινοτόμο streetstyle, όπως μόνο τα adidas Originals ξέρουν να κάνουν.

ZX 2K Pure

ZX 2K Pure

Το πρωτοποριακό sneaker διαθέτει ένα εντυπωσιακό άνω μέρος με διχτυωτή επικάλυψη ripstop, πλεχτό σύστημα κορδονιών και τις τρεις εμβληματικές ρίγες της adidas.

ZX 2K Pure

Το πρωτοποριακό sneaker διαθέτει ένα εντυπωσιακό άνω μέρος με διχτυωτή επικάλυψη ripstop, πλεχτό σύστημα κορδονιών και τις τρεις εμβληματικές ρίγες της adidas.

ZX 2K Pure

Μάτια χαμηλά. Αφιέρωσε δύο λεπτά για να περιεργαστείς το κάτω μέρος του παπουτσιού. Κοίτα τις λεπτομέρειες στην καλυμμένη ενδιάμεση σόλα BOOST και την έντονη φτέρνα με κάλυμμα από TPU. 

ZX 2K Pure

Φτάνοντας τον οπτικό σχεδιασμό της adidas στα όριά του, το ZX 2K Pure κυκλοφορεί σε τέσσερις ξεχωριστές χρωματικές εκδοχές για να διαλέξεις εκείνη που σε εκφράζει περισσότερο. Η επιτομή της κομψότητας ορίζεται από το απαλό λευκό με το urban γκρι και το άσπρο της κιμωλίας, αλλά και από το ανοιχτό κίτρινο που συνδυάζεται με τα «ζεστά» ιβουάρ και κρεμ. Από την άλλη, το κλασικό μαύρο και το φωτεινό λευκό συναντούν το διακριτικό γκρι και το πικάντικο πορτοκαλί σε δύο super stylish χρωματικούς συνδυασμούς.

Οι adidas creators που σπάνε τις συμβάσεις και δοκίμασαν πρώτοι στην Ελλάδα τη νέα αίσθηση του ZX 2K Pure είναι η παρουσιάστρια και μοντέλο Ηλιάνα Παπαγεωργίου, η τραγουδίστρια και μουσικός Μαρίνα Σάττι, το μοντέλο Ηρακλής Tsuzinov, ο trapper Saske, η χορεύτρια Άννα Τσακουρίδου, ο χορευτής Tasos Xiarcho, η vlogger Venetia Kamara, η τραγουδίστρια Natasha Kay, η youtuber Fosbloque, η standup comedian Super Kiki, ο vlogger Gingerbreadbae και η youtuber Katerina Op. 

Το νέο ZX 2K Pure κυκλοφορεί παγκοσμίως από τις 11 Φεβρουαρίου 2021 και είναι διαθέσιμο στο adidas.gr και online σε επιλεγμένα sneaker stores.

Δειτε περισσοτερα