Δύσκολα θα αναγνωρίσεις την Πάρις Χίλτον στην καμπάνια της Lanvin

Ως μούσα του οίκου φωτογραφίζεται με ρούχα της συλλογής Καλοκαίρι 2021

Η Πάρις Χίλτον πρωταγωνιστεί στην καμπάνια του οίκου Lanvin για τη συλλογή Καλοκαίρι 2021 και είναι αγνώριστη.

Εμπνευσμένη από πορτρέτα των γυναικών της κοινωνικής ζωής της Νέας Υόρκης κατά τη δεκαετία του ’50, οι οποίες έμειναν στην ιστορία ως «κύκνοι», η νέα καμπάνια του οίκου Lanvin μεταφέρει την έννοια του «κύκνου» στη σύγχρονη εκδοχή του, σε αυτή του influencer.

Το κόνσεπτ του οίκου έχει ως πρωταγωνίστρια μια από τις μεγαλύτερες influencers του πρόσφατου παρελθόντος, την Πάρις Χίλτον, γεγονός που αποτέλεσε μάλλον έκπληξη.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του brand, ο Μπρούνο Σαλιέλι, καλλιτεχνικός διευθυντής της Lanvin, επέλεξε τη Χίλτον ως ένα νέο παράδειγμα αυτοπροβολής και αυτοεπικοινωνίας που επηρεάζει και εμπνέει νεώτερες γενιές, με τη συνδρομή των μέσων κοινωνικής δικτύωσης αλλά και των παραδοσιακών μέσων.

lanvin_ss21_layout_sp_hr_3.jpg

Όπως πολύ σωστά επεσήμανε σε συνέντευξή του ο Σαλιέλι, η Πάρις «καθόρισε μια ολόκληρη εποχή: με τον τρόπο που ντύθηκε -πολλές πούλιες-, με τον σκύλο στη μασχάλη της». Πέρα από την προβολή του «άσωτου», ανέμελου, σαχλοκουδουνέ και πλούσιου βίου της από την ίδια και από τα ΜΜΕ, η Πάρις Χίλτον υπήρξε ένα αναμφισβήτητο σύμβολο της ποπ κουλτούρας.

lanvin_ss21_layout_sp_hr_1.jpg

Μέσα από τις φωτογραφίες των Mert Alas και Marcus Piggott, αναδεικνύεται ένα νέο πρόσωπο της Πάρις, τόσο διαφορετικό από αυτό που έχουμε συνηθίσει που καταλήγει μη αναγνωρίσιμο. Άλλος άνθρωπος, που λέμε.

lanvin_ss21_layout_sp_hr_2.jpg

Απαλλαγμένη από οτιδήποτε κιτς ή υπερβολικό χαρακτήριζε την εμφάνισή της, η Πάρις Χίλτον δείχνει μια κομψή, κλασάτη γυναίκα. Περισσότερο επιχειρηματίας και σχεδόν καθόλου «κληρονόμος».

lanvin_ss21_layout_sp_hr_4.jpg

Η μεταστροφή της εικόνας που είχε ο πολύς κόσμος για την Πάρις Χίλτον είχε ξεκινήσει με την προβολή του ντοκιμαντέρ This is Paris, όπου μάθαμε για την κακοποίηση που υπέστη στην παιδική της ηλικία. Ακολούθησε η υπεράσπιση της Μπρίτνεϊ Σπιρς αλλά και διάφορες ακτιβιστικές κινήσεις της που δείχνουν πως η Πάρις, στα 40 της, έχει αποφασίσει να πάρει έναν άλλο, πιο σοβαρό, δρόμο σε σχέση με το παρελθόν της. Όπως και να το κάνουμε, τα 40 είναι μια καλή ηλικία για τόσο κρίσιμες αποφάσεις. Σχεδόν μονόδρομος. 

lanvin_ss21_layout_sp_hr_5.jpg

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice