Ο Μαρκ Τζέικομπς δίνει το outifit του εμβολιασμού
Dimitrios Kambouris/VMN19/Getty Images for MTV
Fashion

Ο Μαρκ Τζέικομπς δίνει το outifit του εμβολιασμού

Δες τι φόρεσε και σκέψου τι θα φορέσεις εσύ όταν έρθει εκεί η (ευλογημένη) ώρα

Ο Μαρκ Τζέικομπς έκανε και τις δύο δόσεις του εμβολίου ντυμένος ιδιαίτερα και ανέβασε selfies στο instagram.

Ο Μαρκ Τζέικομπς έλαβε και τις δύο δόσεις του εμβολίου και αν δώσουμε βάση στο μένσιον του στη Pfizer και το hashtag του #pfizercrew, ξέρουμε και ποιο εμβόλιο έκανε.

Καθώς ο σχεδιαστής θεώρησε τον εμβολιασμό του μια ιδιαίτερη στιγμή, φρόντισε να πάει κατάλληλα ενδεδυμένος και να τροφοδοτήσει τους followers με τις απαραίτητες slefies.

Στην πρώτη δόση εμφανίστηκε στο εμβολιαστικό κέντρο ντυμένος από πάνω ως κάτω με Marc Jacobs. Φορούσε ροζ παντελόνι, μια λεπτή μαύρη μπλούζα, την οποία και έβγαλε, και ένα ασπρόμαυρο στενό φουλαράκι. Οι μπότες του, πλατφόρμες ολκής, φέρουν την υπογραφή του Rick Owens. Στο πνεύμα των αστείων σχολίων που κάνει πάντα μέσω των hashtag του, έγραψε #feelinfauci.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marc Jacobs (@themarcjacobs)

 

Για τη δεύτερη δόση του εμβολίου φόρεσε ένα έντονο ροζ σορτς Comme des Garçons, ένα ασορτί ροζ πουκάμισο Balenciaga, ένα λεοπάρ παλτό και φυσικά τις πλατφόρμες του Rick Owens. Το πουκάμισο αναγκάστηκε να το βγάλει, για να μπορέσει η νοσηλεύτρια να του τσιμπήσει απρόσκοπτα το μπράτσο (θυμήσου Τσιόδρα και Μητσοτάκη).

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marc Jacobs (@themarcjacobs)

 

Εκείνο που είναι επίσης αξιοσημείωτο είναι το σκηνικό της σέλφι. Ο χώρος, με τη στιλιστική υπερπαραγωγή του Μαρκ Τζέικομπς να δεσπόζει, μοιάζει περισσότερο με ατελιέ παρά με νοσηλευτικό χώρο. Άντε και στα δικά μας οι ανεμβολίαστοι!

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice