Η επίδειξη του Mugler: Όλα και όλες χώρεσαν στο φανταστικό show

Από την Μπέλα Χαντίντ να περπατάει ανάποδα, μέχρι την Ιρίνα Σάικ και την ακτιβίστρια Κέμπρα Πφάλερ.

Με πρωταγωνίστριες τις Bella Hadid και Ιrina Shayk, το σέξι σόου του οίκου Mugler για το καλοκαίρι 2021 αποτελεί ωδή στη διαφάνεια.

Όταν το 2002 ο Thierry Mugler αποσύρθηκε από το τιμόνι του ομώνυμου οίκου του, ο Casey Cadwallader, σημερινός καλλιτεχνικός διευθυντής του Mugler ήταν 15 ετών. Αρκετά μικρός για να γνωρίζει τον κόσμο της μόδας, αρκετά ώριμος για να γνωρίζει τι θέλει. Ο κόσμος της μόδας τον έλκυε, οι φιγούρες της Madonna, της Janet Jackson, του Versace, του Alexander Mc Queen και του Tom Ford έδωσαν σχήμα στα όνειρά του. Το 1992, δε, όταν ο Μιγκλέρ σκηνοθέτησε το βίντεο κλιπ του George Michael “Freedom” και έντυσε τις τοπ των τοπ μοντέλων ενώ έδειχνε πια και στην Εβδομάδα Μόδας Υψηλής Ραπτικής του Παρισιού, ο Κέισι ήταν 5.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MUGLER (@muglerofficial)

Κι όμως, φαίνεται ότι ο Τιερί Μιγκλέρ ψιθύρισε τα μυστικά του στον Κέισι και εκείνος, έχοντας την καλλιτεχνική επιμέλεια του οίκου, φέρνει το ταλέντο, τη ματιά, τις εμμονές και τις μεγάλες αγάπες του στο σήμερα. Τις γραμμές που ακολουθούν το σώμα της γυναίκας, που αναδεικνύουν την ομορφιά κάθε σώματος, τις αισθησιακές διαφάνειες, τα σέξι σιρίτια και τις BDSM αναφορές. Πριν μερικές ημέρες, παρουσίασε το βίντεο για την καλοκαιρινή συλλογή του οίκου. Το δεύτερο μέρος, δηλαδή, γιατί το πρώτο παρουσιάστηκε μήνες πριν. Με την παρουσίαση του δεύτερου μέρους, όλα τα ρούχα είναι έτοιμα προς πώληση, βάζοντας με αυτόν τον τρόπο και ο Mugler το λιθαράκι στο See now, shop now ρεύμα της μόδας.

Η Bella Hadid, η οποία πριν μερικούς μήνες έγινε Πήγασος για το χατήρι του οίκου, ανοίγει το σόου μ΄ ένα backflip και έπειτα ξεκινά να περπατά ανάποδα, μια τεχνική μοντάζ που διατηρείται σε όλη την παρουσίαση. Μαζί της, η Ιρίνα Σάικ που αστράφτει στο σκοτεινό περιβάλλον, η Jules του Euphoria, κατά κόσμον Χάντερ Σέιφερ, η Σου Γιού Παρκ, η Άλεκ Γουέκ, η μούσα του και η μουσικός που έγραψε τη μουσική του σόου, Eartheater, η ακτιβίστρια και καλλιτέχνις, Κέμπρα Πφάλερ, και αρκετές ακόμη πρωταγωνιστούν στο σόου. «Νομίζω ότι όλοι πια πεθαίνουν να βγουν έξω. Με αυτή τη συλλογή ήθελα να τους κάνω να ονειρευτούν αυτήν την πιθανότητα και να τους προετοιμάσω για τη στιγμή που θα μπορέσουν να βγουν έξω», λέει ο σχεδιαστής. Λάμψεις σαν δέρμα πάνω στα κορμιά των κοριτσιών, ένα κόκκινο μανίκι που φτάνει στον ώμο, τζιν παντελόνια με άψογο tailoring που κάνει το στητό αυτό ύφασμα να αγκαλιάζει τη φιγούρα της γυναίκας. «Δε θέλω τα Mugler να είναι αποκλειστικά high end και για έναν συγκεκριμένο σωματότυπο. Η τεχνολογία του υφάσματος ήταν πάντα το κλειδί. Τα ρούχα Mugler δεν είναι περιοριστικά, διαφορετικές καμπύλες μπορούν να αναδειχτούν με διαφορετικούς τρόπους», συνέχισε ο Αμερικανός σχεδιαστής. Έτσι, στα ιδιαίτερα λαστέξ και λάτεξ του χωρούν με την ίδια σέξι άνεση η Μάιλι Σάιρους, η Μπιγιονσέ, η Ντούα Λίπα, η Κιάρα, η Κάρντι Μπι και η Κιμ Καρντάσιαν.

mugler-summer-2021.jpg
mugler-summer-2021.jpg
mugler-summer-2021.jpg
mugler-summer-2021.jpg
mugler-summer-2021.jpg
mugler-summer-2021.jpg

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice