Η Diane Von Furstenberg σχεδίασε συλλογή για την H&M Home

Η συλλογή θα είναι διαθέσιμη online στο hm.com από την Παρασκευή 16 Απριλίου.

Η Diane Von Furstenberg σχεδίασε για την H&M Home τη συλλογή Diane von Furstenberg x H&M HOME με 31 ιδιαίτερα κομμάτια για το σπίτι.

Έκανε επανάσταση με το wrap dress και τα μεταξωτά ζέρσεϊ φορέματά της. Τη λάτρεψαν τα πιο ψαγμένα και «διαβασμένα» στιλιστικά θηλυκά. Μπήκε σε μουσεία, δίνει γραμμή, στιλ και λάμψη στη δυναμική γυναίκα για πέντε δεκαετίες. Η Diane Von Furstenberg από την Παρασκευή 16 Απριλίου θα βρίσκεται στα H&M Home.

Μέσα από τη συνεργασία της με την H&M HOME, η Von Furstenberg παροτρύνει τους λάτρεις της μόδας να «ασχοληθούν προσωπικά» με το interior design του σπιτιού τους.

Η συλλογή είναι ένα trivial pursuit υψηλής αισθητικής: ό,τι πιο hot, στιλάτο και «το θέλω». Αποτελείται από τολμηρά εμπριμέ μοτίβα για τα οποία είναι διάσημη η σχεδιάστρια, όπως το ζεβρέ και το λεοπάρ, ένα μοτίβο χειλιών και την υπογραφή της Diane σε αφηρημένο στιλ.

7072_23.jpg

7072_12.jpg

Ανάμεσα στα 31 κομμάτια της συλλογής Diane von Furstenberg x H&M HOME φιγουράρουν διάφορα διακοσμητικά είδη όπως μάλλινες κουβέρτες-ριχτάρια διπλής όψης για το κρεβάτι ή τον καναπέ, καλύμματα μαξιλαριών, εμπριμέ διακοσμητικά κουτιά για τους θησαυρούς μας, δίσκοι, σετ από φλιτζάνια espresso και πιατάκια, στρογγυλεμένα βάζα από χρωματιστό ροζ και πορτοκαλί γυαλί, δοχεία, αφίσες με inspirational quotes της ίδιας της σχεδιάστριας και μία πολυτελής ρόμπα με το διάσημο εμπριμέ μοτίβο «Diane».

7072_02.jpg

7072_22.jpg

Ιδιαίτερη μνεία αξίζουν τα κεριά που μέσα από εμπριμέ γυάλινα δοχεία θα αρωματίσουν υπέροχα όλο το σπίτι. Το αγαπημένο άρωμα της Von Furstenberg, το κεχριμπάρι, περιέχεται σε όλα τα μεγάλα κεριά της συλλογής, ενώ τα τέσσερα μικρότερα κεριά μυρίζουν κεδρόξυλο, σανδαλόξυλο, κεχριμπάρι και πεύκο, κι έχουν επιλεγεί προσωπικά από την ίδια την Diane.

7072_21.jpg

7072_14.jpg

Η ίδια η σχεδιάστρια δίνει το στίγμα: «Η συλλογή Diane Von Furstenberg H&M HOME περιλαμβάνει εμβληματικά εμπριμέ μοτίβα. Το “Diane” το σχεδίασα πριν από 20 χρόνια, όταν ξεκίνησα την εταιρεία μου, ενώ το μοτίβο χειλιών είναι εμπνευσμένο από τις προσωπογραφίες που μου έφτιαξε ο Andy Warhol. Προσωπικά, λατρεύω τα animal prints – το ζεβρέ είναι απόλυτα DVF – και τα ζωηρά πορτοκαλί και ροζ χρώματα, αλλά και τα μονόχρωμα μαύρα και λευκά που δείχνουν πολύ κομψά. Όλη η συλλογή είναι υπέροχη και ανυπομονώ να την μοιραστώ με όλους».

7072_13.jpg

7072_11.jpg

Η H&M HOME μας καλεί να καλωσορίσουμε στο σπίτι μας έναν κόσμο εμπνευσμένο από την Diane von Furstenberg, ενώ μας παροτρύνει να εκφράσουμε το προσωπικό μας στιλ και να γίνουμε οι interior designers του σπιτιού μας. Η συνοδευτική καμπάνια γυρίστηκε στο εντυπωσιακό σπίτι της von Furstenberg υπό την επιμέλεια της ίδιας της σχεδιάστριας, για να αντικατοπτρίζει πραγματικά το προσωπικό της στιλ.

7072_10.jpg

7072_09.jpg

Η συλλογή της βελγοαμερικάνας βασίλισσας του στιλ για τα H&M HOME θα βρίσκεται στον θρόνο της, κοινώς θα είναι διαθέσιμη online στο hm.com από την Παρασκευή 16 Απριλίου.

Μάθετε περισσότερα για τα αγαπημένα διακοσμητικά κομμάτια της Diane εδώ.

Diane von Furstenberg x H&M HOME designer collaboration 2021 – explore the collection

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice