Charlotte Gainsbourg - Saint Laurent - French Water
Charlotte Gainsbourg - Saint Laurent - French Water
Fashion

Charlotte Gainsbourg και Chloë Sevigny στο φιλμ του Saint Laurent

Και ο Jim Jarmusch στη σκηνοθεσία

Ο Jim Jarmusch σκηνοθετεί ένα μίνι φιλμ για τον Saint Laurent με τις Charlotte Gainsbourg, Chloë Sevigny, Julianne Moore.

Πόσο σου έχει λείψει να ντυθείς και να βγεις για βράδυ, μόνη, με φίλους, με ραντεβού; Όσο και στον υπόλοιπο κόσμο, κάτι που ενέπνευσε τον καλλιτεχνικό διευθυντή του Saint Laurent, Anthony Vaccarello να δημιουργήσεις αυτό το μικρό φιλμ μόδας "French Water" (Γαλλικό Νερό). 

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Jim Jarmusch, ο οποίος συνθέτει ένα ατμοσφαιρικό εστιατόριο λουσμένο με μωβ φως και μουσική από τον πειραματικό μουσικό Noveller. Στο ρόλο του σερβιτόρου συναντάμε τον μουσικό και αστέρα του Tik Tok, Leo Reilly, ο οποίος κοιτάζει ανυπόμονα την πόρτα απ' όπου εισέρχονται η Julianne Moore και η Chloë Sevigny. Το εντυπωσιακό κόκκινο σύνολο της Julianne και η κάπα με τα φτερά της Chloë είναι φυσικά από την συλλογή του Saint Laurent Άνοιξη 2021.

Σε δευτερόλεπτα εμφανίζονται με απογευματινό ντύσιμο ενώ συζητούν μεταξύ τους γιατί η φίλη τους Charlotte Gainsbourg δεν έχει εμφανιστεί ακόμα. Η Gainsbourg έχει στο μυαλό της όμως μια διαφορετική εμφάνιση. Στην παρέα προστίθεται και η Indya Moore, με εξίσου κομψό και εντυπωσιακό outfit. 

Απολαύστε το φιλμ:

SAINT LAURENT - FRENCH WATER

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice