H Kalogirou γύρισε την ωραιότερη διαφήμιση του καλοκαιριού

Μια καρτ ποστάλ από το καλοκαίρι που όλοι ευχόμαστε να έρθει: η Καλογήρου μας δείχνει τον δρόμο!

KALOGIROU: Η νέα διαφημιστική καμπάνια θυμίζει καρτ ποστάλ καλοκαιριού.

Θα ‘θελα να 'σουν εδώ. Θα ‘θελα να ‘μουν εκεί: στην εξοχική κατοικία που σχεδίασε ο Νίκος Βαλσαμάκης. Κάπου στην Ανάβυσσο αν και θα μπορούσε να είναι στο Μονακό ή στη Σάντα Μόνικα της Καλιφόρνια. Όπου, τέλος πάντων χτυπάει η καρδιά του ανεπιτήδευτου στιλ. Μια παρέα φίλων ανταποκρίνεται στο κάλεσμα της οικοδέσποινας και καταφθάνουν με κρις κραφτ και αυτοκίνητα στον τόπο του ανταμώματος. Θα μπορούσε να είναι με μια Porsche, μια Shelby, να είναι στη δίπλα κούρσα ο ΜακΚουήν. Το πάρτι ξεκινά.

Kalogirou Spring Summer 2021 Fashion Film

Η πρωτότυπη καμπάνια της Καλογήρου για τη σεζόν εξυμνεί το καλοκαίρι που μας έλειψε: της φιλοξενίας, του πάρτι, της ανεμελιάς και των υπέροχων παπουτσιών. Ο Χρήστος Θεολόγος σκηνοθετεί ένα κλιπ νοσταλγικό και τόσο σύγχρονο με την αρωγή του Rene Hebermacher, ο Νίκος Υφαντής κεντάει στο art direction και το set design και η Δάφνη Ηλιάκη μέσα από το styling δίνει υπόσταση στους χαρακτήρες αυτής της παρέας: της Νάντιας Σερλίδου, του Στέλιου Κατωπόδη, του ταλαντούχου χορευτή της Λυρικής, της Βικτώρια Άκερμαν, της Νάστια Γκονχάρ και του Μάικ Βασιλάκη. Το make up του Γιάννη Σίσκου και τα μαλλιά του Χρήστου Μπαϊραμπά ολοκληρώνουν το αποτέλεσμα. Παγώνια πετούμενα είναι τα κατοικίδια μιας έπαυλης που φιλοξενεί την επανένωση των φίλων που διαρκεί μια μέρα: από το τσαλαβούτημα των kitten shoes Prada μέχρι το κουτσό με ένα Jacquemus petit chiquito τσαντάκι κι ένα drink στο δείλι ακούγοντας μουσική στο πικ απ.

KALOGIROU

KALOGIROU

Αυτή είναι η μαγεία του αποτελέσματος: το φιλμ στέκεται μόνο του ως μια ιστορία που εξυμνεί το καλοκαίρι, το ετέ που αγαπάμε ως την ετερνιτέ αλλά καταφέρνει με τρόπο άμεσο και καλαίσθητο να πουλήσει τις συλλογές: τα loafers που κάνουν σκέιτ, τα τακούνια της μεσημβρινής ραστώνης, τα sneakers που παίζουν στα πλακάκια, οι Saint Laurent εσπαντρίγιες που απαντούν στο τηλέφωνο, οι τσάντες, τα πορτοφόλια, το σύμπαν της Καλογήρου, που στα 130 χρόνια ιστορίας της, μας δείχνει πάντα τον δρόμο. Στον επόμενο τόνο, θα μπορούσε η Έλενα Ναναθανήλ να ξεπηδήσει από τη δίπλα καμπάνα και να μοιάζει πιο αληθινή κι από το λάμα που ξεπηδά πίσω από τον καναπέ.

KALOGIROU

KALOGIROU

Το πάρτι θα τελειώσει. Οι φίλοι θα φύγουν και η οικοδέσποινα, μόνη τη πια, θα οπισθογράψει τις καρτ ποστάλ, αφιερώνοντας τη χειρόγραφη αγάπη της σε εκείνους που ήταν εκεί: «εύχομαι να ήσασταν εδώ». Το όνειρο, η ελπίδα, η φαντασία, η φαντασίωση συναντώνται σ'αυτό το κλιπ των δυο λεπτών. Στη βεράντα του Βαλσαμάκη, μέσα μας. Πώς θα μας βρει αυτό το καλοκαίρι; Ξεκινήστε να στέλνετε καρτ ποστάλ, το αλάτι της θάλασσας θα θρέψει το τραύμα, θα το κάνει ποίημα.

KALOGIROU

www.kalogirou.gr

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice