Diane Deaten, Harry Styles, Sienna Miller
Gucci Beloved Late Night Show. Από αριστερά: Diane Deaten, Harry Styles, Sienna Miller
Fashion

Όταν οι τσάντες Gucci εμφανίζονται σε νυχτερινά show

Η ματαιόδοξη Σερένα Ουίλιαμς, ο μυστικοπαθής Χάρι Στάιλς και η χαμένη Σιένα Μίλερ σε μια σειρά από φανταστικά βίντεο.

Με πρωταγωνιστές διαμάντια και παρουσιαστή τον Τζέιμς Κόρντεν, ο Αλεσάντρο Μίκελε δείχνει τις ιστορικές τσάντες του Gucci και συνεχίζει να πειραματίζεται.

Η Έντι Σέντγουικ, το μακρινό 1965, επισκέφτηκε μαζί με τον Άντι Γουόρχολ το late night show του Μερβ Γκρίφιν. Από τότε συνηθιζόταν να προσφωνούν τον καλεσμένο, να ανοίγει μια κουρτίνα από την οποία πετάγεται ο περί ου, να περπατά μέχρι τον παρουσιαστή και να κάθεται. Σ΄ εκείνη την εκπομπή αλλά στα σόου του Κάρσον ή το Late Late Show, οι γυναίκες κράδαιναν πάντα την τσάντα τους. Οι άνδρες τότε δεν είχαν τσάντες, μόνο χαρτοφύλακες αλλά φαντάζομαι ότι ο Έλβις Πρίσλει δε θα κρατούσε briefcase. Την αισθητική αυτών των σόου σκέφτηκε ο Αλεσάντρο Μίκελε, το θαυματουργό μυαλό στο τιμόνι του Gucci, να αναπαράγει δημιουργικά για μια σειρά από βίντεο για τις τσάντες Gucci
Από τα διαφορετικά πλατό του Gucci Beloved, το ένα πιο ωραίο από το άλλο οφείλω να παραδεχτώ και με παρουσιαστή τον Τζέιμς Κόρτνεν παιρνούν η Σιένα Μίλερ, ο Χάρι Στάιλς, η Ντακότα Τζόνσον, η Νταϊάν Κίτον, η Σερένα Ουίλιαμς και η Awkwafina. Τα βίντεο, διάρκειας 2 λεπτών, μας δείχνει την εισαγωγή που σας περιέγραψα παραπάνω και ένα ενσταντανέ με κάθε σταρ.
Η Σιένα Μίλερ χαμένη στα καμαρίνια του show και με τη Jackie ανά χείρας δε βρίσκει τον δρόμο πίσω από τη βελούδινη κουρτίνα ενώ την ίδια ώρα ο παρουσιαστής την καλεί ξανά και ξανά.
Ο Χάρι Στάιλς με δερμάτινη Jackie κάθεται αναπαυτικά στην καρέκλα του συνεντευξιαζόμενου με faux fur και αγωνία για το αν ο παρουσιαστής θα διηγηθεί την ιστορία που βρήκε τον σταρ στο πάρκινγκ ενός diner. Γελάνε δυνατά. Η Κίτον τραγουδάει το «Am i blue», της Μπίλι Χόλιντεη, με τη Gucci Horsebit 1955 στο γραφείο και την πιο Annie Hall εμφάνιση που θα μπορούσε να κάνει με Gucci ρούχα. La di da. H Σερένα Ουίλιαμς επιδίδεται σ΄ ένα παιχνίδι ματαιοδοξίας με το κοινό και κρατά τη θρυλική δερμάτινη GG Marmont, η Awkwafina παραλογίζεται με τις ερωτήσεις του παρουσιαστή, η υπέρλαμπρη Ντακόντα Τζόνσον φλερτάρει μαζί του ενώ μιλούν ταυτόχρονα. Στο πρώτο πλάνο η Dionysus τσάντα. 

 

harry-styles-gucci-beloved-late-night-shows2.jpg
harry-styles-gucci-beloved-late-night-shows3.jpg
Serena Williams

serena-williams-gucci-beloved-late-night-shows12.jpg

sienna-miller-gucci-beloved-late-night-shows5.jpg
sienna-miller-gucci-beloved-late-night-shows6.jpg

diane-deaten-gucci-beloved-late-night-shows8.jpg
diane-deaten-gucci-beloved-late-night-shows9.jpg
Awkwafina

Οι εμπνευσμένες δουλειές τρίζουν, το ταλέντο αστράφτει. Ο Μίκελε, καλλιτεχνικός διευθυντής του οίκου Gucci, ξέρει να παίρνει το καλύτερο από κάθε ταλαντούχο συνεργάτη του. Κυρίως, όμως, ξέρει να το ζητάει. Έτσι, καταλήγουμε σε δουλειές εμπνευσμένες, που απορρίπτουν την ασφάλεια, κλείνουν το μάτι στην εκκεντρικότητα. «Δημιουργικότητα σημαίνει διάλογο, συνεχή πειραματισμό και ελευθερία», θα πει ο ίδιος σε πρόσφατη συνέντευξή του. «Η μόδα είναι μια αναπαράσταση της ζωής και μπορεί να αυτοδιαχειριστεί, ανεξαρτήτως Fashion Week και πανδημίας».

Harry Styles and James Corden on The Beloved Show

Dakota Johnson and James Corden on The Beloved Show. #GucciBeloved

Serena Williams and James Corden on The Beloved Show

Sienna Miller and James Corden on The Beloved Show

Awkwafina and James Corden on The Beloved Show

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice