Ό,τι αγαπήσαμε στα 90's ξανά εδώ!

Άμεση ανανέωση με μικρά καλοκαιρινά στυλιστικά τιπς και DIY προτάσεις

Δεν κοστίζουν ακριβά, και λίγο πολύ όλες τα έχουμε στην ντουλάπα μας - ή σε κάποιο κουτί. Από παλιά αξεσουάρ που επιστρέφουν και θα ευχόσασταν να μην έχετε χαρίσει ή πετάξει στην εφηβεία, έως ρούχα και παπούτσια που θα ορκιζόσασταν ότι δεν θα ξαναφορέσετε. Αποτελούν τα must για τη καλοκαιρινή σεζόν και θα τα αριθμήσουμε αμέσως. Σε γενικές γραμμές έχει γίνει ένας χαμός με το στιλ των 90's... Δηλαδή, ξεκίνησε η εμμονή με τα κοντά τοπς, τα ψηλόμεσα τζιν και τα sneakers τύπου ked's και φλούο πάνινα. Τώρα ολοένα και περισσότερα από τότε, έρχονται στο προσκήνιο.

Τοπ #5

#1 To θρυλικό τσόκερ με εφέ πλέξης

n

Ναι, καλά το θυμάστε, είναι αυτό που έδινε δώρο πάμπολλες φορές η «Σούπερ Κατερίνα». Μην σας κάνει καθόλου εντύπωση διότι είναι από τα πιο hot αξεσουάρ και φοριέται από τις πιο ενημερωμένες fashionista σε όλο το κόσμο.

#2 Το σκισμένο 501

n

Levi's και πάλι Levi's και ιδιαίτερα το κλασικότερο μοντέλο όλων, το 501. Αν έχετε κάτι ανάλογο σε τζιν ή το βρείτε από τη μαμά, πάρτε το αμέσως. Μπορείτε να το κόψετε και να γίνει σαν ψηλόμεσο φαρδύ σορτς ή να το αφήσετε ως έχει κάνοντας του 2-3 αφηρημένα σκισίματα. Φορέστε το με δερμάτινες ζώνες, ένα χρωματιστό t-shirt και σανδάλια. Τελειοποιήστε το σύνολο σας με ένα εντυπωσιακό chunky κολιέ, όπως αυτά στο street style της φωτογραφίας.

#3 Σαλοπέτα

n

Είτε σε τζιν εκδοχή είτε σε υφασμάτινη, αποτελεί ό,τι πιο αναβαθμισμένο σε στιλ για φέτος. Τη φόρεσα και εγώ με ένα μεταξωτό πουκάμισο δεμένο στη μέση, αφήνοντας ακάλυπτα επίτηδες κάποια σημεία, αγνοώντας το μπαμπά μου που έλεγε «Έλενα, χρειάζομαι και κάποια μερεμέτια στο σπίτι, θα μου τα κάνεις εσύ;» Ναι οκ, όχι απλά παρεξηγημένο ρούχο αλλά κάτι περισσότερο. Πιστέψτε με όμως μπορεί να γίνει πολύ θηλυκό, ειδικά αν φορεθεί από ψιλόλιγνες σιλουέτες.

#4 Τσάντα-πουγκί

n

Τσάντες με στρογγυλό σχήμα από δέρμα ή ύφασμα. Τα πουγκιά που θα βρείτε μπορεί να είναι ολοκέντητα, χειροποίητα, από ψάθα ή ακόμα και πλεγμένα. Για τις βόλτες στο νησί και τις διακοπές είναι ιδανικά. Ακόμη, ταιριάζουν άψογα με outfit από το μαγιό σας μέχρι και το βραδινό μικρό μαύρο φόρεμα σας.

#5 Μules

n

Αμφιλεγόμενη αγάπη αλλά και πάλι στο προσκήνιο. Λανσαρίστηκαν σε νέες εκδοχές με χοντρά τακούνια και διάφορα σχέδια όπως χιαστί στο κουντεπιέ. Ξεχώρισα τα πολύ σικάτα από τη καλοκαιρινή συλλογή της Chloe που παντρεύουν ψάθα, ύφασμα και δέρμα.

n

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice