50 Έλληνες σχεδιαστές στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή

Το Pop Up Project συγκεντρώνει σχεδιαστές και brands στο πιο δροσερό shopping event της σεζόν

The Pop Up Project στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή: 17-18 Ιουνίου οι Φαίη Μπέη και Ιλεάνα Ισμυρίδη συγκεντρώνουν έλληνες σχεδιαστές και brands.

«Έναν χρόνο μετά... Let’s Meet Again! Έναν χρόνο μετά, δεν θα μπορούσαμε να μην επιφυλάσσουμε τα ομορφότερα για αυτή μας τη συνάντηση. Έναν χρόνο μετά, σας υποδεχόμαστε με αυτή την πρόσκληση στο μεγαλύτερο (στην κυριολεξία) και οπωσδήποτε στο καλύτερο The Pop Up Project που έγινε ποτέ στην έως τώρα πορεία του! Let’s Meet Again με τους Έλληνες σχεδιαστές που αγαπήσατε, κάποιοι ήδη βραβευμένοι, άλλοι έχουν απασχολήσει με το ταλέντο τους τον διεθνή Τύπο, άλλοι ανερχόμενοι, αρκετοί γνωστοί σας από τις διοργανώσεις μας, πολλοί καινούργιοι που λαμβάνουν μέρος, όλοι ταλαντούχοι», έγραφε στα μέσα Μαΐου η Φαίη Μπέη στο Instagram της.

Therinos
Therinos

Nikiforidis
Nikiforidis

Η δημοσιογράφος και συνδιοργανώτρια του The Pop Up Project μαζί με την Ιλεάνα Ισμυρίδη διοργανώνουν από το 2016 αυτό το φρέσκο meet up καταξιωμένων και ανερχόμενων designers σε φυσικούς χώρους -εκτός από το, επίσης επιτυχημένο, online event του πέρυσι λόγω καραντίνας. Τα καλοκαιρινά meet ups γίνονται στον φανταστικό κήπο του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή.

Omanum
Omanum

Elvira Panagiotopoulou
Elvira Panagiotopoulou

Είναι σαν να ξεκινάει το καλοκαίρι εκεί: την Πέμπτη 17 και την Παρασκευή 18 Ιουνίου, θα έχουμε την ευκαιρία να ψωνίσουμε τα απαραίτητα καλοκαιρινά αλλά και να συναντήσουμε τους δημιουργούς και τους φίλους μας. «Γιορτάζουμε την επαναφορά μας σε μία πιο ανέμελη και ασφαλή κανονικότητα, με τη μεγαλύτερη συνάντηση των Ελλήνων designers & brands στον ομορφότερο κήπο της Κηφισιάς, οποίος μετά από την εντυπωσιακή και ριζική ανακαίνιση του επεκτάθηκε ακόμη περισσότερο, για να υποδεχθεί κάτω από τον ίσκιο των αιωνόβιων δέντρων και τη δροσιά των ολόφρεσκων παρτεριών με τα αρώματα των ελληνικών λουλουδιών καιβοτάνων, τις φετινές resort δημιουργίες των 50 Ελλήνων designers & brands».

Emanuela swimwear
Emanuela swimwear

Στο πλαίσιο της επιστροφής στην κανονικότητα, η είσοδος στον κήπο του Μουσείου θα επιτραπεί μόνο σε όσους φοράνε μάσκες, ενώ εθελοντές του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού θα θερμομετρούν όλους τους εισερχόμενους. Όσοι εργάζονται για το The Pop Up Project θα είναι είτε εμβολιασμένοι ή θα έχουν υποβληθεί σε Covid 19 τεστ.

Pearl martini
Pearl martini

Τι θα δούμε στους κήπους του The Pop up Project

Τα καφτάνια Omanum με τα φανταστικά prints και την ιδιαίτερη ιστορία αλλά και του brand Knowmad, τα μαγιώ και τα resortwear της Εμμανουέλας Λύκου Emmanuela, τα βραβευμένα κόσμήματα της Αντωνίας Καρρά, τα πολύ ιδιαίτερα militaire jackets της Ζωής Κέρος, Ζoek. Η Κωνσταντίνα Καμπισοπούλου με τα Artians θα βρίσκεται εκεί, όπως και τα κροσέ μαγιώ Reveal 11, τα χειροποίητα καπέλα ζωγραφισμένα στο χέρι αυθεντικά πάναμα QLavine. Η λίστα είναι μακριά: τα σανδάλια Di Gaia της αγαπημένης μας Ελβίρας Παναγιωτοπούλου, τα one piece μαγιώ του brand Therinos, τα κοσμήματα Pearl Martini και Nikiforidis, τα καλοκαιρινά φορέματα Magdalene D. Αναζητήστε τα κι ετοιμαστείτε για το πιο όμορφο καλοκαίρι!

Zoek
Zoek

The Artians
The Artians

Qlavine
Qlavine

MagdaleneD
MagdaleneD

KnowMad
KnowMad

The Pop Up Project «Let's Meet Again». Πέμπτη 17 & Παρασκευή 18 Ιουνίου από τις 10:00 έως τις 20:00. Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή, Λεβίδου 13, Κηφισιά

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice