Ντέιβιντ και Ρόμεο Μπέκαμ
© Getty Images/ Allen Berezovsky
Fashion

Ο 18χρονος Romeo Beckham είναι το νέο πρόσωπο του Saint Laurent

Η πρώτη του καμπάνια μόδας στο φακό του Ντέιβιντ Σιμς

Ρόμεο Μπέκαμ: Ο 18χρονος γιος του Ντέιβιντ και της Βικτόρια Μπέκαμ ξεκινάει καριέρα στο μόντελινγκ. Δείτε την πρώτη του καμπάνια ρούχων για τον Saint Laurent.

Δεν νομίζω να υπάρχει κανείς που να αμφισβητεί τα φωτογενή γονίδια της οικογένειας Μπέκαμ. Με μητέρα pop idol και μοντέλο και πατέρα ποδοσφαιριστή και μοντέλο, είναι μάλλον αναμενόμενο τα παιδιά Μπέκαμ να μπαίνουν το ένα μετά το άλλο στον μαγικό κόσμο της μόδας. Κι αν μέχρι τώρα ο 22χρονος Μπρούκλιν είχε μονοπωλήσει το ενδιαφέρον μας με τις φωτογραφικές του ικανότητες και τη σχέση του με την ηθοποιό Νίκολα Πελτζ, το 2021 είναι η χρονιά του αδελφού του Ρόμεο.

Ο Ρόμεο με το πλατινέ μαλλί και τη μελαγχολία στο βλέμμα έκανε το ντεμπούτο του με μια φωτογράφιση στη Vogue τον Ιανουάριο και τώρα μόλις έκλεισε την πρώτη του μεγάλη συνεργασία με τον οίκο Saint Laurent. Με καλλιτεχνικό διευθυντή τον Άντονι Βακαρέλο, ο γιος του Ντέιβιντ και της Βικτόρια θα είναι το πρόσωπο της καμπάνιας για τη συλλογή Φθινόπωρο/Χειμώνας 2021. Μερικές από τις φωτογραφίες της καμπάνιας ανέβασε ο ίδιος στο λογαριασμό του στο Instagram (ο οποίος μετράει ήδη σχεδόν 3 εκατ. followers) γράφοντας ότι είναι «τιμή του να αποτελεί μέρος της καμπάνιας».

Φωτογραφημένος από τον Ντέιβιντ Σιμς, ποζάρει με καρό πουλόβερ, τζιν σορτς και σοβαρό ύφος, αλλά και με φλοράλ πουκάμισο, πουά γραβάτα, σκουλαρίκι στο αυτί και ανέμελο μαλλί που πέφτει στο πρόσωπό του. Η αλήθεια είναι ότι τα παιδιά της οικογένειας Μπέκαμ δεν χρειάζεται να κάνουν και πολλά για να γράψουν τέλεια στο φωτογραφικό φακό, οπότε αυτές οι συνεργασίες είναι απλά η αρχή της καριέρας στο μόντελινγκ για τον Ρόμεο.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice