Αναβάθμισε το καλοκαιρινό σου look με μερικά εύκολα τρικ
© Jens Kreuter / Unsplash
Fashion

Αναβάθμισε το καλοκαιρινό σου look με μερικά εύκολα τρικ

Με λίγη φαντασία θα γίνετε το απόλυτο κορίτσι του καλοκαιριού

Μερικά εύκολα τρικ για να αναβαθμίσετε τις καλοκαιρινές σας εμφανίσεις και να γίνετε το απόλυτο κορίτσι το καλοκαίρι του 2021.

Summer Girl 2021. Ήρθε η ώρα να απελευθερώσετε όλη την ενέργεια, τη δημιουργικότητα και τη φαντασία σας για να βελτιώσετε το στιλ σας και να χαρείτε το φετινό καλοκαίρι μετά από ενάμιση χρόνο καραντίνας, zoom meetings, φόρμας και παντόφλας. 

Μελετήστε την ντουλάπα σας, φορέστε ό,τι δεν φορέσατε πέρσι το καλοκαίρι και κάντε τα καλύτερα για να λάμψετε. Δεν υπάρχει λόγος να ξοδευτείτε, δεν υπάρχει λόγος να σπάσετε το κεφάλι σας: όλα όσα θα χρειαστείτε υπάρχουν στην γκαρνταρόμπα, στην μπιζουτιέρα, στο σπίτι μας. 

Σας δίνουμε tips και μερικές ιδέες, αλλά μην περιοριστείτε σε αυτές. Κάντε τα δικά σας άφοβα, όσο εκκεντρικά και αν σας μοιάζουν. Φέτος θα είστε τρέντι. Ξεκινάμε από τα πόδια. 

01. Αναδείξτε τον αστράγαλό σας βάζοντας μια αλυσίδα. Αν είστε πιο μαξιμαλίστρια, βάλτε ένα κολιεδάκι με χάντρες ή φτιάξτε με κορδόνι ένα βραχιόλι ποδιού με λουλουδάκια ή κοχύλια. 

02. Φορέστε ένα ζευγάρι απλά σανδάλια, αφενός γιατί είναι της μόδας, αφετέρου για να φαίνεται η αλυσίδα και να έχετε τα πιο κομψά πόδια ever. Τα σανδάλια ταιριάζουν με όλα τα look, από τα κάζουαλ μέχρι τα κυριλέ. 

03. Συνεχίζουμε με τον αστράγαλο. Εκτός από αλυσίδα, μπορείτε να δέσετε χαμηλό στο πόδι ένα φουλαράκι ή μια μπαντάνα. Αυτή κι αν είναι μια ευφάνταστη στιλιστική παρέμβαση. 

04. Όταν πηγαίνετε στην παραλία, αντί να φορέσετε ένα φόρεμα παραλίας, κυκλώστε γύρω από το σώμα σας ένα μεγάλο φουλάρι και δέστε το στη μέση. Αν έχετε πάει στην Ασία, σκεφτείτε το σαν σαρόγκ. Αν το φουλάρι σας είναι αρκετά φαρδύ, μπορεί να χρησιμεύσει και ως πετσέτα θαλάσσης.

05. Παραμένουμε στο φουλάρι. Αντί να κουβαλάτε τσάντα ή καλάθι, σχηματίστε με το μαντίλι σας ένα «δισάκι», ένα «ζεμπίλι» σαν αυτά που κρατούσαν κάποτε οι ξωμάχοι και είχαν μέσα ψωμοτύρι. Εσείς βάλτε το αντηλιακό, το τηλέφωνο, τα κλειδιά του αυτοκινήτου και -γιατί όχι;- και ψωμοτύρι για τις λιγούρες. 

06. Και ξανά μανά φουλάρι! Κάνοντας τα μαλλιά σας πλεξούδα, πλέξτε μαζί τους ένα ωραίο μαντίλι. Αφήστε τις άκρες του να ανεμίζουν ελεύθερες. Έτσι θα βάλετε στο κεφάλι σας χρώμα και στις τρίχες όγκο.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice