Το δέσιμο στον λαιμό είναι ένα από τα microtrends του καλοκαιριού

Το βλέπουμε παντού σε τοπάκια, μαγιό, φορέματα

Ένα από τα microtrends για το καλοκαίρι του 2021 είναι τοπ, μαγιό και φορέματα με κορδόνια δεμένα στον λαιμό.

Άλλη μια μόδα των 00s που γνωρίζει πιένες φέτος για να μας υπενθυμίσει πως και η ιστορία των τρεντ, εκτός από την κανονική ιστορία, επαναλαμβάνεται. Τα Υ2Κ είναι και πάλι εδώ με όλα τα συμπαραμαρτούντα τους, κι ένα από αυτό είναι ένα στιλ απόλυτα καλοκαιρινό. Πριν αφήσεις την πόλη για τα νησιά, φόρεσε μια αμφίεση παραλίας και στην πόλη. Όχι απλώς επιτρέπεται, επιβάλλεται!

Το δέσιμο στον λαιμό γνωρίζει μεγάλες δόξες και θα γνωρίσει ακόμα μεγαλύτερες όσο προχωρούμε στο καλοκαίρι. Για να πούμε την αλήθεια, είναι ένα διαχρονικό, παιχνιδιάρικο τρεντ που δεν δείχνει να ανήκει σε μια συγκεκριμένη εποχή.

Τη γραμμή έδωσαν οι σχεδιαστές στις συλλογές τους. Ακολούθησαν οι celebrities που υιοθέτησαν το στιλ και πλέον όπου κι αν γυρίσεις, όποια βιτρίνα κι αν χαζέψεις, θα δεις κορδόνια να δένονται γύρω από το σβέρκο. Ας μη μιλήσουμε για τα social όπου γίνεται ο χαμός!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SOFIA COELHO (@sofiamcoelho)

Το τρεντ είναι ανοιχτό σε φαντασία και αυτοδιαχείριση. Κοινώς, το πώς θα δέσεις το ύφασμα γύρω από τον λαιμό σου είναι τελείως δικό σου θέμα: σταυρωτά, ίσια, καλλιτεχνικά, περίπλοκα με τσαλίμι; Όπως σου αρέσει και όπως σε βολεύει.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Claire Most (@claire_most)

Ο κόμπος είναι το microtrend της διπλανής πόρτας και δίνει ανοιχτωσιά και φρεσκάδα στο σώμα. Ξέχνα τα ιδρωμένα μακό και τα κλειστά ρούχα. Φόρα το τοπάκι σου και παίξε με τα τιραντάκια του.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Galvan London (@galvanlondon)

Αφήνοντας τις ντροπές κατά μέρους, ρίξε πάνω σου μόνο τα απαραίτητα: ένα κορδόνι δεμένο με στιλ. Αυτός κι αν είναι κωδικός ελευθερίας! Οι πραγματικές παραλίες θα μπερδευτούν με τις urban «αμμουδιές» και το 2021 θα γίνει ένα πραγματικά crazy summer!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by paloma wool (@palomawool)

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice