Αδέλφια που ασχολούνται με το μόντελινγκ

Τα οικογενειακά γονίδια κάνουν μπίνγκο

Κένταλ και Κάιλι Τζένερ, Μπέλα και Τζίτζι Χαντίντ, Γουίλοου και Τζέιντεν Σμιθ, Κάια και Πρίσλεϊ Γκέρμπερ, Μάργκαρετ και Ρέινι Κουάλι: αδέλφια στο μόντελινγκ.

Ανήκουν σε ομορφόσογα και το προνόμιο της φυσικής ομορφιάς τους το έκαναν επάγγελμα. Ακολουθούν 5 ζευγάρια αδελφών που ασχολούνται με το μόντελινγκ. Άραγε πώς είναι να κάνεις με τον ομοαίματό σου την ίδια -και μάλιστα μια τόσο ανταγωνιστική- δουλειά;

Κένταλ και Κάιλι Τζένερ

15976614.jpg
EPA/JULIAN SMITH

Το ένα σκέλος της οικογένειας Καρντάσιαν-Τζένερ, τα Τζένερ κορίτσια, κάνουν μεγάλη καριέρα στο μόντελινγκ, ειδικά η μία. H Κένταλ ξεκίνησε στα 13 και μέχρι τώρα, στα 26 της, έκανε τα πάντα όλα, από Victoria’s Secret και Marc Jacobs μέχρι Givenchy και Chanel. Η Κάιλι έχει λίγο περισσότερη όρεξη για μπίζνες, αλλά τις κάνει και τις πασαρέλες της πού και πού.

Μπέλα και Τζίτζι Χαντίντ

21537637.jpg
EPA/DJ JOHNSON

Κόρες της Γιολάντας Χαντίντ, μοντέλου από την Ολλανδία. Έχουν κι έναν αδελφό, τον Ανγουάρ, που επίσης είναι μοντέλο. Όποιο fashion σάιτ κι αν ανοίξεις, θα τις δεις μέσα. Κάνουν εξώφυλλα, περπατούν στις πασαρέλες, τις αγαπούν οι πιο μεγάλοι σχεδιαστές του κόσμου, κινούνται με άνεση και αυτοπεποίθηση στα μεγαλύτερα fashion -και όχι μόνο- shows. Η Μπέλα-Ιζαμπέλα το 2016 ψηφίστηκε «Μοντέλο της Χρονιάς» και είναι περιζήτητη από τους σχεδιαστές και τα events. Το ίδιο και η Τζίτζι, η οποία μέχρι στιγμής έχει κάνει 35 εξώφυλλα στη Vogue.

Γουίλοου και Τζέιντεν Σμιθ

16563774.jpg
EPA/JUSTIN LANE

Τα παιδιά του Γουίλ Σμιθ είναι fashion icons, αν και τα ένσημα τα γράφουν από άλλες δουλειές. Η μικρή, η Γουίλοου, είναι τραγουδίστρια, ηθοποιός, χορεύτρια. Έχει κάνει διαφημίσεις για τη Chanel και το 2016 στα Fashion Awards κέρδισε στην κατηγορία New Fashion Icons. Ο Τζέιντεν είναι ό,τι και η αδελφή του, δηλαδή ηθοποιός και ράπερ. Το 2016 έδειξε ρούχα της γυναικείας συλλογής της Louis Vuitton σπάζοντας τις νόρμες του φύλου και το περιοδικό GQ τον χαρακτήρισε με όρους μόδας «μια ομάδα μόνο του» και «έναν σούπερ σταρ που ανέβασε τη μόδα σε ένα τελείως άλλο επίπεδο».

Κάια και Πρίσλεϊ Γκέρμπερ

15301993.jpg
EPA/NINA PROMMER

Οι Γκέρμπερς έχουν λάβει τα μοντελικά γονίδια της μαμάς τους Σίντι Κρόφορντ και δεν είναι τυχαία η ενασχόλησή τους με τη μόδα. Κι αν η Κάια έχει ήδη σαρώσει τα fashion shows και συνεχίζει ακάθεκτη, να πούμε πως και ο Πρίσλεϊ έχει συμβόλαιο με το πρακτορείο IMG και είναι αδικημένος από τα ΜΜΕ. Έχει κάνει καμπάνιες για τους Calvin Klein, Yves Saint Laurent, Topshop, Pepsi, ενώ έχει ανέβει σε πασαρέλες σε πολλές εβδομάδες μόδας για τους Ralph Lauren, Balmain, Prabal Gurung.

Μάργκαρετ και Ρέινι Κουάλι

22266641.jpg
EPA/RINGO CHIU

Το επίθετό τους δεν λέει και πολλά, όμως τώρα θα πείτε ααα: Η Μάργκαρετ και η Ρέινι είναι κόρες της ηθοποιού Άντι ΜακΝτάουελ. Και μάλιστα δεν στερούνται ούτε εκατοστό από τη γοητεία της μαμάς τους. Η Μάργκαρετ προοριζόταν για μπαλαρίνα, αλλά τελικά την κέρδισε η υποκριτική και η μόδα. Ξεκίνησε το μόντελινγκ στα 16 στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης και συνεργάστηκε με τους οίκους Valentino, Chanel και Ralph Lauren. Η Ρέινι ασχολείται με την ηθοποιία και το τραγούδι. Σποραδικά κάνει και διαφημίσεις. Η πιο πρόσφατη είναι αυτή της Bvlgari.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice