Όλοι λένε «LOVEGREECE»

Το ελληνικό  βαμβακερό μπλουζάκι είναι το νέο trend

looksiteblackandwhite.jpg
Look Team |

Η εταιρεία LOVEGREECE™ , έβαλε σκοπό να χρησιμοποιεί μόνο ελληνικό βαμβάκι στο χώρο των αναμνηστικών και να προβάλλει την Ελλάδα σε όλο τον κόσμο μέσα από μια σύγχρονη Greek Chic ματιά. Φέτος, ξεκινάει τη δεύτερη σεζόν της με την αναγνώριση του κλασικού. Σήμα κατατεθέν; -Η ασυναγώνιστη απαλότητα του ελληνικού βαμβακερού υφάσματος που κατασκευάζεται στην Ελλάδα αποκλειστικά για τη Lovegreece. -Το σύγχρονο design μακριά από τουριστικά στερεότυπα. -Η χρήση χειροποίητων φακέλων για συσκευασία.

n

Το Lovegreece T-shirt είναι το απόλυτο σουβενίρ και βρίσκεται ήδη στις βιτρίνες των καλύτερων boutique στα νησιά, σε ξενοδοχεία 5 αστέρων, σε πολυτελή κρουαζιερόπλοια, σε πωλητήρια μουσείων, σε πολυκαταστήματα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, στο Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, καθώς και σε επιλεγμένα μαγαζιά στην Αμερική.

n

Η LOVEGREECE κατασκευάζει ένα από τα πιο απαλά υφάσματα από 100% ελληνικό βαμβάκι, διατηρώντας όλα τα στάδια παραγωγής στην Ελλάδα και επανασχεδιάζει το κλασικό ελληνικό σουβενίρ, ενώ επεκτείνει την γκάμα της και στα παιδικά, τις τσάντες και τα καπέλα. Τα παιδικά Lovegreece KIDs σε τετράγωνους γαλάζιους φακέλους έχουν ήδη γίνει ανάρπαστα και οι Lovegreece Denim Tote τσάντες που φτιάχνονται από 100% Ελληνικό Denim επιλέχτηκαν από το Πολιτιστικό Ίδρυμα του Ομίλου Τραπέζης Πειραιώς για τα πωλητήρια των 8 μουσείων του που βρίσκονται σε όλη την Ελλάδα.

n

Σκοπός της Lovegreece είναι να διαδώσει την αγάπη για την Ελλάδα και την ιδέα της απόλαυσης της ζωής, να γίνει lovebrand για όσους αγαπούν την Ελλάδα και να συνδέσει την εικόνα της χώρας με το διαχρονικό, απέριττο κι απλό Greek Chic. Επόμενος στόχος του Γιώργου Χατζηζαχαρίου -ιδρυτή και ιδιοκτήτη της Lovegreece- είναι οι εξαγωγές των μοναδικών t-shirt του στη Βόρεια Αμερική και την Ευρώπη και όπου μπορεί να υπάρξει ζήτηση για premium ρούχα από ελληνικό βαμβάκι σε όλο τον κόσμο.

n

Το ελληνικό βαμβακερό μπλουζάκι είναι το νέο trend, το αγαπάμε και το φοράμε με υπερηφάνια.

n

n

n

n

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice