Η Κένταλ Τζένερ έγινε καλλιτεχνική διευθύντρια της FWRD
Κένταλ Τζένερ / © Pascal Le Segretain/Getty Images
Fashion

Η Κένταλ Τζένερ έγινε καλλιτεχνική διευθύντρια της FWRD

Είναι ένα σάιτ που εμπορεύεται υψηλή μόδα

Η Κένταλ Τζένερ προσλήφθηκε από τον ιστότοπο Forward (FWRD) ως καλλιτεχνική του διευθύντρια, για να υλοποιήσει το όραμά της για τη μόδα.

Αφού περπάτησε στα τηλεοπτικά πλατό και στις πασαρέλες για χρόνια, η Κένταλ Τζένερ περνά στο δημιουργικό κομμάτι της μόδας. Το Forward (FWRD), ένα σάιτ που εμπορεύεται πολυτελή και ακριβή μόδα, προσέλαβε τη συντοπίτισσά του για να ενώσουν τα καλιφορνέζικα γονίδιά τους.

«Μεγάλωσα αγαπώντας τη μόδα και υπήρξα ιδιαιτέρως τυχερή που δούλεψα με μερικούς από τους πιο λαμπρούς ανθρώπους της βιομηχανίας. Ως καλλιτεχνική διευθύντρια της FWRD, είμαι ενθουσιασμένη που θα βοηθήσω στην επιμέλεια του σάιτ με ανερχόμενους σχεδιαστές και εταιρείες» δήλωσε η Κένταλ. Θεωρεί τα νέα της καθήκοντα ως ένα επιπλέον βήμα στο ταξίδι της στη μόδα, καθώς θα μπορεί να δουλεύει με εταιρείες και δημιουργικές ομάδες που θαυμάζει. «Το βλέπω σαν μια σπουδαία ευκαιρία να δοκιμάσω στην πράξη όσα έμαθα, και το πιθανότερο, θα μάθω πολύ περισσότερα πράγματα» συμπληρώνει.

Θεωρεί τον κυβερνοχώρο σπουδαία υπόθεση. «Ο ψηφιακός χώρος είναι ένα σημαντικό εργαλείο για τους σημερινούς δημιουργούς, και είναι οπωσδήποτε ένα παράθυρο στη νέα γενιά ταλέντων».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kendall (@kendalljenner)

Η Τζένερ θα σηκώσει μανίκια από τις 8 Σεπτεμβρίου, ενώ ήδη πρωταγωιστεί στην καμπάνια του ιστότοπου για τη συλλογή Φθινόπωρο 2021. Μπροστά στον φακό του Glen Luchford, δείχνει ρούχα των Balenciaga, Bottega Veneta και άλλων σταρ του χώρου.

Το FWRD ανήκει στην Revolve Group, μια ομπρέλα με έντονη ψηφιακή παρουσία που έχει διεισδύσει στο καταναλωτικό κοινό των Millennials. Ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες ψηφιακές επιχειρήσεις μόδας ως προς την υποδειγματική εξυπηρέτηση πελατών και τον σπουδαίο κατάλογο σχεδιαστών με τους οποίους συνεργάζεται.

Η Raissa Gerona, επικεφαλής της Revolve Group, δήλωσε: «Η Κένταλ είναι η επιτομή της πολυτελούς μόδας, είναι το ιδανικό ταίριασμα για αυτή τη θέση. Ως ηγέτες στη βιομηχανία και καινοτόμοι στο μάρκετινγκ, ψάχνουμε πάντα για νέες ιδέες, ώστε να είμαστε μπροστά στην κερδοφορία και στην πρώτη γραμμή των τάσεων. Ο κόσμος βλέπει την Κένταλ να ηγείται της βιομηχανίας, και είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που θα ζωντανέψει το όραμά της για το FWRD».

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice