Η Gucci κυκλοφόρησε όλα τα απαραίτητα αξεσουάρ για τηλεργασία

Ποιος είπε ότι δεν μπορείς να είσαι κυριλέ όταν δουλεύεις από το σπίτι;

Gucci: Ο διάσημος οίκος μόδας κυκλοφόρησε συλλογή με όλα τα «απαραίτητα» αξεσουάρ για εκείνους που δουλεύουν από το σπίτι, σε καθεστώς τηλεργασίας.

Η τηλεργασία έχει γίνει για πολλούς ο νέος τρόπος καθημερινότητας αλλά αυτό δεν συνεπάγεται απαραίτητα πιτζάμες, παντόφλες και αστένιστο μαλλί -εκτός κι αν είναι αυτό που θες. Στην τελική υπάρχει τρόπος να είσαι κυριλέ ακόμα και στο σπίτι και η Gucci το κάνει πιο εύκολο κυκλοφορώντας μια νέα συλλογή αντικειμένων και αξεσουάρ αφιερωμένα στην εργασία από το σπίτι.

Πιτζάμες Gucci

Πιτζάμες
Άσε τις φόρμες για τη γυμναστική και αναβάθμισε το στιλ τηλεργασίας με unisex σατέν Gucci πιτζάμες, που έρχονται σε θήκη με ασορτί print.

Gucci βαρίδια χαρτιού

Βάρη χαρτιού
Αν υποθέσουμε ότι έχεις εκτυπωμένα χαρτιά και δεν είναι όλα πλέον ψηφιακά, χρειάζεσαι οπωσδήποτε ένα βαρίδι χαρτιών γιατί λίγο το ανοιχτό παράθυρο, λίγο ο ανεμιστήρας, θα τα ψάχνεις παντού. Αυτά εδώ θυμίζουν ελαφρώς και τις γυάλινες μπάλες με το χιόνι/χρυσόσκονη που κουνούσαμε συνέχεια όταν ήμασταν μικροί, οπότε διπλή χαρά.

Gucci σημειωματάριο

Σημειωματάριο
Ακόμα κι αν όλη σου η δουλειά γίνεται μέσω υπολογιστή, ένα σημειωματάριο είναι πάντα χρήσιμο για να έχεις εύκαιρες βασικές πληροφορίες, πράγματα που δε θες να ξεχάσεις, διευκρινιστικές ερωτήσεις/απαντήσεις σε ένα θέμα, κτλ. Αν είναι και stylish, ακόμα καλύτερα.

Gucci στυλό

Στυλό
Ένα stylish σημειωματάριο χρειάζεται και ένα stylish στυλό φυσικά. Με μεταλλική όψη και δερμάτινη θήκη για μέγιστη κομψότητα.

Gucci μολύβια

Μολύβια
Αυτό ίσως γίνει το αγαπημένο kit όσων σχεδιάζουν (είτε επαγγελματικά είτε σαν χόμπι). Μολύβια με το κλασικό γκρι χρώμα για σημειώσεις σε βιβλία ή σταυρόλεξα και μια δερμάτινη θήκη με πολύχρωμα μολύβια για να ζωγραφίζεις ή να δίνεις χρώμα στις σημειώσεις σου.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice