Τι φοριέται στους δρόμους του Παρισιού και του Λονδίνου τώρα
© Jeremy Moeller/Getty Images)
Fashion

Ντύσου σαν Παριζιάνα: street style σε Παρίσι και Λονδίνο τώρα

Βλέπουμε τις στιλιστικές τάσεις που επικρατούν στους δρόμους της γαλλικής και βρετανικής πρωτεύουσας

Τι φοριέται στους δρόμους του Παρισιού και του Λονδίνου, ποιες είναι οι τάσεις που επικρατούν για τη μεταβατική εποχή από το καλοκαίρι στο φθινόπωρο.

Τσεκάραμε τα φωτογραφικά πρακτορεία, είδαμε τις πιο καλοντυμένες γυναίκες που κατέγραψε ο φακός στο Λονδίνο και το Παρίσι, και σας παρουσιάζουμε πέντε outfit που μας έκαναν να αναφωνήσουμε ουάου.

Πρόκειται για έξι στιλ που συνδυάζουν τα trends της εποχής, τα οποία συνδυάζονται με τον πιο υποδειγματικό τρόπο. Βέβαια, εκτός από τα μεταβατικά ρούχα από το καλοκαίρι στο φθινόπωρο, στο Λονδίνο και το Παρίσι ο καιρός έχει ήδη κρυώσει, οπότε βλέπουμε το μέλλον μας, δηλαδή τι θα φορέσουμε σε ένα μήνα περίπου καλώς εχόντων των πραγμάτων. 

gettyimages-1337203089.jpg
Edward Berthelot/Getty Images

Ασπρόμαυρο λουκ από το Παρίσι. Το μαύρο γυαλιστερό σόορτς συνδυάζεται με πλεκτή μπλούζα με φουσκωτά μανίκια. Φέτος θα φορεθούν και τα πλεκτά και τα φουσκωτά μανίκια αλλά και οι ψηλοτάκουνες μπότες. Οι συγκεκριμένες υπογράφονται από τον οίκο Isabel Marant. Το φεντόρα καπέλο είναι επίσης must. 

gettyimages-1337199874.jpg
© Edward Berthelot/Getty Images)

Εδώ βλέπουμε το απόλυτο trend της σεζόν, το αποκαλυπτικό pin top, στο επίσης απόλυτο χρώμα, το πορτοκαλί, και με φουσκωτά μανίκια. Το σύνολο συμπληρώνεται από ξεπλυμένη ψηλόμεση pensil φούστα τζιν και δερμάτινη τσάντα Pouch από την Bottega Veneta.

gettyimages-1235017011.jpg
© David M. Benett/Dave Benett/Getty Images for Brunello Cucinelli)

Φαρδύ παντελόνι συνδυασμένο με oversize διάφανο πουκάμισο στο Λονδίνο. Το oversize του πράγματος συμπληρώνεται με λευκή γραβάτα-παλαμίδα. Ο ιδανικός συνδυασμός της φθινοπωρινής αστικής διαβίωσης. 

gettyimages-1333790596.jpg
© Kirstin Sinclair/Getty Images)

Πολύχρωμο καφτάνι συνδυασμένο με αθλητικά παπούτσια σε πάρκο του Λονδίνου. Το outfit αποκτά μια πινελιά vintage με τη χαρακτηριστική υπερμεγέθη ζώνη. Εκτός από τα καφτάνια, μόδα φέτος είναι και τα σαρόγκ, αυτά τα σαν παρεό που φοράνε οι γυναίκες στο Μπαλί και γενικώς στην Ασία. 

gettyimages-1333033239.jpg
© Christian Vierig/Getty Images)

Ρούχο που προσφέρεται για τη μετάβαση από το καλοκαίρι στο φθινόπωρο. Φαρδύ μπάγκι τζιν και πουκάμισο, που φέτος είναι τα απόλυτα τρεντ. Από αξεσουάρ, λανσάρεται το μικρό τσαντάκι φορεμένο σαν κόσμημα και οι γόβες.

gettyimages-1332489504.jpg
(© Jeremy Moeller/Getty Images)

Φόρμες, φόρμες, φόρμες και χρώμα, χρώμα, χρώμα, ιδιαίτερα πράσινο χρώμα. Η εικονιζόμενη κρατά μια πράσινη τσάντα Michael Kors, φορά γυαλιά ηλίου Dolce & Gabbana, μια πολύχρωμη φόρμα με γεωμετρικά σχέδια διά χειρός Jaded London και λευκές overknee μπότες. Όπως καταλάβατε, μόνο μπότες φέτος και μάλιστα από νωρίς. 

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice