Απέραντο ελληνικό γαλάζιο για 45 εκ. ακόλουθους της Louis Vuitton

Ο Οίκος επιλέγει την Μήλο για τη νέα καμπάνια Towards a Dream με πρωταγωνίστρια την Viviane Sassen

Louis Vuitton: Η καμπάνια «Towards a Dream» με πρωταγωνίστρια την Viviane Sassen που γυρίστηκε στη Μήλο στην Ελλάδα.

Το ονειρικό κυκλαδίτικο και ηφαιστιογενές τοπίο της Μήλου γίνεται το σκηνικό στο οποίο ζωντανεύει ένα ρομαντικό «παραμύθι» γεμάτο ποίηση, απαράμιλλη ομορφιά και ταξιδιωτική διάθεση της Louis Vuitton.

 

 

Με πρωταγωνίστρια την ξακουστή φωτογράφο και επί σειρά ετών συνεργάτιδα του Οίκου, την Viviane Sassen, η Louis Vuitton ετοιμάζει ένα ταξίδι στον ονειρικό κόσμο της μόδας. Στον καμβά προστίθεται μια πολύχρωμη λιλιπούτια παρέα η οποία αναδεικνύει την ανεμελιά και τη χαρά του ελληνικού, μεσογειακού καλοκαιριού. Δείτε την ταινία:

Towards a Dream: Milos, Greece | LOUIS VUITTON

Ανάμεσα στους λιλιπούτιους φίλους βρίσκεται ο γιος ενός ζευγαριού που γνωρίζω από τα φοιτητικά μου χρόνια στο Λονδίνο, η Heather και ο Ανδρέας. Έτσι άδραξα την ευκαιρία να μάθω λίγα περισσότερα για την καμπάνια εκ των έσω. Μιλώντας με τη Heather, το «ταξίδι» των μικρών μας φίλων ξεκίνησε από το γραφείο NewModel Kids της Αθήνας όπου έγινε το casting της διαφημιστικής ταινίας.

 

 

Τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν τον Μάϊο του 2021 σε ένα περιβάλλον με υψηλά στάνταρτ ασφάλειας και προστασίας όλης της παραγωγής και των συντελεστών από την πανδημία. Η ηρωίδα της καμπάνιας, Viviane Sassen, δούλεψε εξαιρετικά μαζί με τα παιδιά και για όλους ήταν μια ευχάριστη και μοναδική εμπειρία. Όπως μας ανέφερε χαρακτηριστικά η μητέρα του μικρού συμπρωταγωνιστή «Ήταν περισσότερο ένα παιχνίδι».

 

 

Τη χαρά αυτή, αλλά τη μαγεία της Μήλου έχουν τη δυνατότητα να δούνε εκατομμύρια ακόλουθοι των social media του σπουδαίου γαλλικού Οίκου.

 

 

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice