10 κομμάτια για να φτιάξεις την απόλυτη φθινοπωρινή γκαρνταρόμπα

Τα περισσότερα τα έχεις από παλιά

10 ρούχα που είναι απαραίτητα για να φτιάξεις την πιο trendy φθινοπωρινή γκαρνταρόμπα 2021 και τα πιο in fashion σύνολα.

Η σεζόν αλλάζει, τα καλοκαιρινά θα μπουν σε κουτιά ή θα παραμεριστούν στην αριστερή άκρη της ντουλάπας. Ώρα να βγουν στη φόρα τα φθινοπωρινά. Άσχετα με το τι θέλει η μόδα να φορέσουμε φέτος το φθινόπωρο, από τις τάσεις και τα trends, υπάρχουν κάποια αγαπημένα ρούχα που θα τα φορέσουμε ούτως ή άλλως. Οπότε ας τα κρεμάσουμε στη δεξιά μεριά της ντουλάπας.

Τα καλά νέα είναι ότι ούτε φέτος θα χρειαστεί να βγούμε για πολυέξοδο shopping, αφού τα περισσότερα κομμάτια που απαιτεί η απόλυτη φθινοπωρινή συλλογή τα διαθέτουμε ήδη. Μποτάκια, καμπαρντίνες, πλεκτά, δερμάτινα με πετυχημένους συνδυασμούς θα μετατραπούν σε in fashion σύνολα.

Ας δημιουργήσουμε, λοιπόν, μια Φθινόπωρο 2021 (μεγάλη) περιοχή στην ντουλάπα μας και ας αρχίσουμε να κρεμάμε αυτά τα 11 items.

01. Δερμάτινα

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sylvie Mus (@sylviemus_)

Τα δερμάτινα, φούστες, παντελόνια, σακάκια, καμπαρντίνες, κάνουν μεγάλη γκέλα τα τελευταία φθινόπωρα. Και επειδή νοιαζόμαστε για τον πλανήτη, θα προτιμήσουμε το vegan δέρμα που δείχνει εξίσου λαμπερό, πολυτελές, «δερμάτινο».


02. Καμπαρντίνα

Η καμπαρντίνα δεν φεύγει ποτέ από τη μόδα. Οι φθινοπωρινοί δρόμοι είναι το αδιάψευστο κριτήριο. Σίγουρα έχεις κι εσύ μια από τα προηγούμενα φθινόπωρα που περιμένει να της ξαναδώσεις ζωή. Ώρα να τη φρεσκάρεις, να τη στείλεις καθαριστήριο και να την ξαναφορέσεις.


03. Μια πλισέ φούστα

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by gosia joanna (@gxsia)

Οι πλισέ φούστες έχουν καταλήξει τα τελευταία χρόνια να θεωρούνται classics. Φέτος απλώς πρέπει να τη φορέσεις με μπλέιζερ ή με ένα χοντρό μάλλινο πουλόβερ. Σαν να ντύνεσαι για να πας σε αγγλικό σχολείο. Από χρώματα παίζουν και οι μονόχρωμες και οι καρό, από μήκη και το μίνι και το μίντι. 


04. Ένα μπλέιζερ

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by OLIVEE OFICIAL (@oliveeoficial)

Και αυτό το έχεις από προηγούμενες σεζόν. Φέτος τα μπλέιζερ συνδυάζονται είτε με φλοράλ φορέματα, είτε με πλισέ φούστες (κατά προτίμησε πλισέ, δες το 03) είτε με τζιν και αρβυλάκια.


05. Ένα μάλλινο καφέ πουλόβερ

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Abi (@abi.loves.style)

Κι αυτό λογικά το διαθέτεις ήδη. Φέτος παίζουν τα χοντρά πλεκτά σε χρώμα καφέ, ανοιχτό καφέ (ας πούμε του καπουτσίνο) και καφέ της βρώμης.


06. Ένα αμάνικο πουλοβεράκι

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by STORETS (@storets)

Παλιά αυτά τα «γιλεκάκια» τα θεωρούσες φλώρικα ή γιαγιαδίστικα, όμως αφού τα θέλει η μόδα θα τα ξαναφορέσεις. Κάνουμε layering συνδυάζοντάς το με πουκάμισο, κατά προτίμηση άσπρο.


07. Ένα ζευγάρι αρβυλάκια

Τα αρβυλάκια παίζουν κάθε φθινόπωρο, συνεχίζουν δυναμικά και φέτος. Όσο πιο χοντρό το πέλμα, το τακούνι, η σόλα, ο πάτος (πώς λέγεται τέλος πάντων το κάτω μέρος της αρβύλας;) τόσο το καλύτερο.


08. Κάτι σε καρό

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MΟURTZI (@mourtzi_shoes)

Τα καρό τα βλέπουμε κάθε φθινόπωρο, ε, θα τα δούμε και φέτος, σε μια πολύχρωμη εκδοχή τους. Βάλε χρώμα στο καρό σου.


09. Ένα δερμάτινο μπλέιζερ

Και μπλέιζερ, και δερμάτινο, για να συνδυάσεις δύο τρεντ της σεζόν. Τα δερμάτινα πανωφόρια θα φορεθούν πολύ φέτος.


10. Ένα πλεκτό φόρεμα

Οπωσδήποτε! Άνετο, χαλαρό, ζεστό, ό,τι πρέπει για να χουχουλιάζεις μέσα του. Αν έχει και cut-outs, ακόμα καλύτερα. 

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice