Η Yamamay γιορτάζει τα 20α της γενέθλια

Με σεβασμό και αγάπη για τις γυναίκες και τη μόδα -και ένα ιδιαίτερο δώρο

Yamamay: Το ιταλικό brand κλείνει 20 χρόνια ζωής και γιορτάζει.

Η Yamamay γιορτάζει τα 20 χρόνια της χωρίς να διστάζει να επιδείξει την προσωπικότητά της και να φωνάξει τον ενθουσιασμό της. 20 χρόνια πάθους, δημιουργικότητας, διαίσθησης, πειραματισμού και φυσικά αγάπης για τη μόδα και τις μορφές επικοινωνίας της. Ο κόσμος της Yamamay επικεντρωνόταν πάντα σε αντιθέσεις: αισθησιασμός και καινοτομία, φαντασία και ουσιαστικό αποτέλεσμα, αποκλειστικότητα και κοινωνική ενσωμάτωση. Κι ενώ η μάρκα καμαρώνει για τη διεθνή δράση της, δεν παραλείπει ποτέ να προάγει το ιταλικό της πνεύμα, το «touch of Italy».

Το μοντέλο Carolina Stramare με εσώρουχα Yamamay

Η πρώτη της συλλογή κυκλοφόρησε τον Σεπτέμβριο του 2001 και με την πάροδο του χρόνου έφερε πραγματική επανάσταση στην αισθητική των εσωρούχων και lingerie, ειδικά για τις γυναίκες. Με τη μία συλλογή να διαδέχεται την άλλη, η Yamamay κατάφερε να συντάξει τους δικούς της κώδικες στη μόδα των εσώρουχων και beachwear και να μας προσελκύσει με την απρόσμενη αλλά πάντα διαφορετική της αφήγηση αφήνοντας το δικό της αποτύπωμα. Ως αποτέλεσμα, τα εσώρουχά της έγιναν σύμβολο αισθησιασμού, ομορφιάς, κομψότητας και ευαισθητοποίησης της σύγχρονης γυναίκας.

Το μοντέλο Sara Pagliaroli με εσώρουχα Yamamay

Στην πραγματικότητα, οι πρωταγωνίστριες της Yamamay είναι πάντα οι ίδιες γυναίκες σε διάφορες εκδοχές τους: διάσημες αλλά και «καθημερινές» καλλονές, όλων των ηλικιών - από νέες έως ώριμες -  μεσογειακής και εξωτικής ομορφιάς, όλες τους με πολύ διαφορετικούς σωματότυπους και χαρακτηριστικά. Γυναίκες που μεγάλωσαν με τη μάρκα κι εξελίχθηκαν μαζί της, χάρη σε ένα από τα ξεχωριστά χαρακτηριστικά της: ευελιξία χωρίς αποκλεισμούς. Αυτά τα 20 χρόνια, μέσα από τις συλλογές και τις καμπάνιες της, το ιταλικό brand δημιούργησε ιστορίες -όχι μόνο φωτογραφίες– με σκοπό να προσελκύσει το κοινό της. Και έτσι θέλει να συνεχίσει. Με πάθος και αφοσίωση στις σύγχρονες, κοσμοπολίτισσες πριγκίπισσές της, δηλαδή τις ανεξάρτητες γυναίκες που τις εκτιμούν και σέβονται. Με αφορμή τον εορτασμό των δύο δεκαετιών ζωής της, η Yamamay έχει ετοιμάσει ένα δώρο. Από τις 7 έως τις 17 Οκτωβρίου, για κάθε 20€ αγορών στα καταστήματα Yamamay, θα δίνεται ένα κουπόνι αξίας €20 το οποίο θα μπορεί να εξαργυρωθεί από 18 – 28 Οκτωβρίου με minimum αγορές €79 σε όλες τις συλλογές!

YAMAMAY

Εσωτερικό καταστήματος Yamamay

Η Yamamay συνεχίζει να δημιουργεί για αυτές τις γυναίκες, μια πραγματική μόδα, όχι μόνο για να τη φορούν αλλά για να τη ζουν καθημερινά. Μια μόδα με λάμψη και αισθησιασμό που διακρίνεται από εξαιρετικά τεχνικά και λειτουργικά χαρακτηριστικά. Μια μόδα που συμβαδίζει με την εποχή και με τις ανάγκες των καταναλωτών και είναι σε θέση, σε αυτή τη νέα δεκαετία, να επανεφεύρει τον εαυτό της, με γνώμονα τη βιωσιμότητα.

Το μοντέλο Lorena Duran με εσώρουχα Yamamay

Στην ουσία, η κυκλική οικονομία έχει γίνει σταθερή δέσμευση για την Yamamay, η οποία,  πριν από αρκετά  χρόνια, ξεκίνησε ένα σχέδιο βιωσιμότητας 360° που περιλαμβάνει διάφορους τομείς δράσης στο πλαίσιο του hashtag #yamamayforthefuture: Πλανήτης (δράσεις που αποσκοπούν στην προστασία του περιβάλλοντος σε όλες τις μορφές του), Προϊόν (μελέτη και έρευνα υλικών, καινοτόμος σχεδιασμός, πιστοποιήσεις, ανάλυση και αποτελεσματικότητα του κύκλου ζωής των συλλογών) και Άνθρωποι (φροντίδα ανθρώπων, καταναλωτών και όλων όσων εμπλέκονται στην αλυσίδα παραγωγής). Για τη Yamamay, αυτό το επετειακό ορόσημο αποτελεί το τέλειο εφαλτήριο να  συνεχίσει το  όραμά της για τον κόσμο της μόδας. Ένας τομέας που διψάει για καινοτομία, δημιουργικότητα και εφευρετικότητα.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice