O ράπερ Kanye West
O ράπερ Kanye West ©ΕPA Pool
Fashion

«Sold out» τα νέα φούτερ του Kanye West για την Gap

Είναι το δεύτερο προϊόν που κυκλοφορεί με την επωνυμία Yeezy Gap

62224-137655.jpg
Newsroom |

Τα φούτερ του ράπερ Kanye West για την εταιρεία Gap εξαντλήθηκαν μέσα σε λίγη ώρα από την διάθεση τους στο κοινό.

Ανάρπαστη έγινε η νέα σειρά ρούχων Yeezy Gap του ράπερ Kanye West, η οποία εξαντλήθηκε μέσα σε πολύ λίγες ώρες. Το προϊόν ήταν διαθέσιμο για τις πρώτες παραγγελίες σε έξι χρώματα, με τον χρόνο αποστολής να κυμαίνεται μεταξύ δύο και οκτώ εβδομάδες.

Μόλις η πλατφόρμα των παραγγελιών άνοιξε, επικράτησε το πανδαιμόνιο, με τους χρήστες να εξαντλούν τα διαθέσιμα ρούχα μέσα σε λίγες ώρες. 

Είναι το δεύτερο προϊόν που κυκλοφορεί με την επωνυμία Yeezy Gap, μετά το μπουφάν από ανακυκλωμένο νάιλον, κόστους 200 δολαρίων που κυκλοφόρησε τον Ιούνιο.

Υπενθυμίζεται ότι ο West υπέγραψε 10ετή συμφωνία πέρυσι με τη Gap που περιλαμβάνει τον σχεδιασμό και την πώληση ρούχων για άνδρες, γυναίκες και παιδιά. Τα στελέχη της Gap, που έχει την έδρα της στο Σαν Φρανσίσκο, ελπίζουν ότι η συνεργασία αυτή θα την βοηθήσει να γίνει πιο δημοφιλής στους νεότερης ηλικίας καταναλωτές.

Ο West όμως δεν είναι καινούργιος στο «παιχνίδι». Πέραν της συνεχόμενης συνεργασίας του με την Αdidas από το 2013, έχει επίσης καταφέρει να ενταχθεί στη λίστα δισεκατομμυριούχων του Forbes ως αποτέλεσμα της τεράστιας επιτυχίας που έχει έως σήμερα με την εταιρία του Yeezy, η οποία απέφερε το 2019, $3 δισ. σε πωλήσεις για τα υποδήματά της.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

 

 

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice