Γιατί η Κέιτ Μίντλετον φορά τα ίδια και τα ίδια κάθε φθινόπωρο;

Γιατί είναι στιλάτη και ξέρει τι θα πει διαχρονικότητα στη μόδα

Τα πέντε κομμάτια που δεν λείπουν από τη φθινοπωρινή γκαρνταρόμπα της Κέιτ Μίντλετον εδώ και πολλά χρόνια.

Η Δούκισσα του Κέιμπριτζ Κέιτ Μίντλετον ξέρει να ντύνεται. Έχει ένα τελείως δικό της, μάλλον κλασικό, στιλ και το υπερασπίζεται με μεγάλη επιτυχία. Δίνει προτεραιότητα στη διαχρονικότητα των ρούχων της και δικαιώνεται.

Η φθινοπωρινή της γκαρνταρόμπα ξεχωρίζει για 5 κλασικά κομμάτια τα οποία δεν τα αποχωρίζεται ποτέ, ό,τι αναλώσιμο κι αν επιτάσσει η μόδα. Κάθε φθινόπωρο λοιπόν η Κέιτ στις δημόσιες εμφανίσεις της, casual και επίσημες, επιλέγει το ίδιο στιλ παπουτσιού, μπότας συγκεκριμένα γιατί στην Αγγλία βρέχει πολύ, μπουφάν γιατί στην Αγγλία κάνει κρύο το φθινόπωρο, αλλά και υφασμάτων. Κι επειδή στην Αγγλία είτε είναι φθινόπωρο είτε άνοιξη, οι θερμοκρασίες είναι παρόμοιες, οπότε η Κέιτ εμφανίζεται με τα ίδια ακριβώς κομμάτια και την άνοιξη.

Η Κέιτ είναι οπαδός του gorpcore, της τάσης δηλαδή όπου ντύνεσαι σαν να βγαίνεις βόλτα στις εξοχές. Η αλήθεια είναι ότι συχνά πυκνά βολτάρει στις εξοχές - μήπως τι έχει να κάνει, να δουλέψει για τον επιούσιο ή να διαβάσει τα παιδιά ή να μαγειρέψει ή να σφουγγαρίσει; Αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία. Ας δούμε τα 5 αγαπημένα items της δούκισσας που ναι μεν τα φορά χρόνια τώρα, όμως δεν βαριόμαστε ποτέ να τα βλέπουμε πάνω της.

Μπότες πεζοπορίας

gettyimages-1341738809.jpg
© Max Mumby/Indigo/Getty Images

Εδώ και αρκετά χρόνια δεν βγάζει από τα πόδια της τα δερμάτινα μποτάκια See by Chloé με κορδόνια. Τα συνδυάζει με skinny jeans και ένα μπλέιζερ. Πρόκειται για μπότες πεζοπορίας που όλοι θα έπρεπε να έχουμε στην παπουτσοθήκη μας. Κι ας μην είναι και Chloé.

Φουσκωτό μπουφάν

gettyimages-1320911104.jpg
© Pool/Max Mumby/Getty Images

Η Κέιτ είναι ενθουσιώδης με τα puffer jackets. Τα τιμά κυρίως όταν παρακολουθεί ή συμμετέχει σε αθλητικά γεγονότα, γιατί είναι ομολογουμένως ένα casual, ζεστό και εύκολο πανωφόρι. Η Δούκισσα είναι κατά βάθος μια σπορ καρδιά. 

Στρατιωτικό μπουφάν

gettyimages-1232558764.jpg
© Owen Humphreys - WPA Pool/Getty Images

Πρόκειται για το γνωστό εύχρηστο χακί μπουφανάκι με το μεγάλο μήκος και τις πολλές τσέπες, όπου βάζεις κινητά και ιστορίες και δεν χρειάζεται να κουβαλάς τσάντα. Η Κέιτ το συνδυάζει με χοντρά πουλόβερ, τζιν και φλατ μποτάκια. Μπορεί το ζεστό αυτό outfit να μην είναι ιδιαιτέρως βασιλικό, είναι όμως τελείως βρετανικό.

Tweed

gettyimages-1202544608.jpg
© Max Mumby/Indigo/Getty Images

Μια ιστορική ύφανση που λατρεύει η Καιτούλα. Διαθέτει tweed κοστούμια, φορέματα, μπλέιζερ, παλτά, ταγιέρ, τα πάντα όλα, με τα οποία κάνει εκλεπτυσμένους συνδυασμούς. Εκτός από το tweed, λατρεύει και το καρό. Ε, τι Αγγλίδα θα ήταν αν δεν το λάτρευε!

Τακούνια

gettyimages-1344964969.jpg
© Max Mumby/Indigo/Getty Images

Εκτός από την casual Κέιτ της εξοχής υπάρχει και η κυριλέ του πρωτοκόλλου και των βασιλικών υποχρεώσεων. Οπότε από την παπουτσοθήκη της δεν έχει εξοβελίσει τα τακούνια. Στις επίσημες εμφανίσεις της φορά γόβες αλλά και μπότες μέχρι το γόνατο με τακούνι. Το look συμπληρώνει συνήθως με ένα μίντι φόρεμα και ένα παλτό ή καμπαρντίνα αν έχει σφίξει το κρύο.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice