Η Άνια Τέιλορ Τζόι στα 73α Emmy.
© Ideal Images/ Getty Images
Fashion

Η Άνια Τέιλορ-Τζόι είναι η νέα global ambassador του οίκου Dior

Η 25χρονη ηθοποιός γνωστή από τη σειρά "Queens Gambit" θα συνεργαστεί με τον ιστορικό Οίκο μόδας για να αναδείξει την πλούσια κληρονομιά του

Άνια Τέιλορ Τζόι: Η 25χρονη ανερχόμενη ηθοποιός γίνεται global ambassador του οίκου Dior

Ο οίκος Dior ανακοίνωσε την ηθοποιό Άνια Τέιλορ Τζόι ως τη νέα παγκόσμια brand ambassador σε fashion και beauty, στο πλαίσιο των εορτασμών της εμβληματικής κληρονομιάς του. Η 25χρονη ηθοποιός, το στυλ της οποίας περιλαμβάνει στοιχεία  κομψότητας και ρετρό glamour, θα παρουσιάσει δημιουργίες που σχεδιάστηκαν από την Maria Grazia Chiuri.

Η Άνια Τέιλορ Τζόι, έγινε γνωστή μέσα από τον ρόλο της στην επιτυχημένη σειρά «Queen’s Gambit»,  κερδίζοντας μια σειρά από βραβεία, συμπεριλαμβανομένων διακρίσεων κύρους όπως ένα Screen Actors Guild Award και μια Χρυσή Σφαίρα. Η ηθοποιός υποστηρίζει αβίαστα κάθε στυλ, αν και συχνά φαίνεται να προτιμά τα κλασσικά Χολιγουντιανά look.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dior Official (@dior)

 

Στο «The Queen’s Gambit» τα vintage σύνολα που φορούσε η Άνια Τέιλορ Τζόι, υπήρξαν τόσο δημοφιλή στις αναζητήσεις και τα ρούχα απογειώθηκαν. Καρό παλτό, λευκά μάλλινα παλτό και πουλόβερ με ζιβάγκο επανήλθαν στο προσκήνιο μόλις κυκλοφόρησε η σειρά, εμπνέοντας νέες συλλογές σε πολλούς οίκους μόδας.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dior Official (@dior)

 

Αυτό το στυλ που υποστηρίζει η Άνια Τέιλορ Τζόι, θα πρεσβεύει πλέον έναν από τους πιο ιστορικούς Οίκους Μόδας του κόσμου, μιας και ο οίκος Dior επέλεξε την ανερχόμενη σταρ για να τον εκπροσωπεί παγκόσμια, όπως ανακοίνωσε μέσω του Instagram. Εκτός από τις μελλοντικές δημιουργίες της Maria Grazia Chiuri, της creative director για τις γυναικείες κολεξιόν του οίκου Dior, η ηθοποιός θα εκπροσωπήσει και το μακιγιάζ, μια άλλη "βαριά βιομηχανία" του Οίκου με επικεφαλής τον Peter Philips.

Κάτι τέτοιο βέβαια, θεωρούνταν αναμενόμενο, καθώς η ηθοποιός στις τελευταίες εμφανίσεις της στο κόκκινο χαλί φορούσε δημιουργίες με την υπογραφή του Οίκου Dior, όπως το σμαραγδί custom couture gown που προτίμησε στα Golden Globes και το παλ κίτρινο φόρεμα με το οποίο επέλεξε για να εμφανιστεί στα πρόσφατα Emmys.

Η Άνια Τέιλορ Τζόι στα 73α Emmy.
© Ideal Images/ Getty Images

Εξίσου εντυπωσιακό υπήρξε το look που φοόρεσε για την παρουσίαση της Cruise 2022 Dior συλλογής, που πραγματοποιήθηκε τον Ιούνιο στο Καλλιμάρμαρο.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dior Official (@dior)

 

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice