Η Chloë Sevigny πρωταγωνιστεί στην καμπάνια του Marc Jacobs
Chloë Sevigny / © Jason Merritt/Getty Images for amfAR
Fashion

Η Chloë Sevigny πρωταγωνιστεί στην καμπάνια του Marc Jacobs

Είναι το πρόσωπο της συλλογής Resort 2021

Η Chloë Sevigny (Κλοέ Σεβινί), μούσα των indie kids στα 90s, είναι το πρόσωπο της καμπάνιας του Marc Jacobs για τη συλλογή Resort 2021.

Κρατάει χρόνια αυτή η κολόνια, δηλαδή η αλληλοεκτίμηση και η αγάπη ανάμεσα σε Μαρκ Τζέικομπς και Κλοέ Σεβινί. Όλα ξεκίνησαν το 1992. Οι Sonic Youth επιλέγουν για σκηνικό του βιντεοκλίπ τους Sugar Kane το ατελιέ του Μαρκ στη Νέα Υόρκη. Μία από τις πρωταγωνίστριες του βίντεο είναι η Κλοέ. Είναι 22 χρονών, έχει αγορέ κοντό μαλλί, είναι αντεργκράουντ.

Sonic Youth - Sugar Kane

Απέχει τρία χρόνια από την ταινία Kids του Λάρι Κλαρκ, που θα κάνει το εναλλακτικό κοινό να ενδιαφερθεί να μάθει περισσότερα για εκείνην, και δέκα από την κανονική πεολειχία του Brown Bunny στον Βίνσεντ Γκάλο, που θα την καθιερώσει ως αμάσητη μούσα του indie crowd.

Η γνωριμία της με τον σχεδιαστή εκείνη την ημέρα του 1992 θα σταθεί καταλυτική. Τριάντα περίπου χρόνια αργότερα, η Χλόη ως cool girl επιστρέφει στο αρχηγείο του Τζέικομπς, στο νούμερο 72 της οδού Spring Street, για να ποζάρει για τη συλλογή Resort 2021.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marc Jacobs (@marcjacobs)

Μπροστά στον φακό του Haley Wollens, παίζει με τα στερεότυπα των editorial μόδας. Όπως ο Μαρκ Τζέικομπς αρνείται να σοβαρευτεί, έτσι η καμπάνια και η Chloë ξεσκίζουν τη σοβαροφάνεια, τα φιλήδονα στόματα, τα φλογερά βλέμματα, τα επιτηδευμένα παιχνίδια που βλέπει κανείς στις φωτογραφήσεις μόδας. Σκεφτείτε τις πόζες που παίρνουν τα άγουρα μοντέλα του GNTM και θα καταλάβετε για τι μιλάμε. Δεν θα περιμέναμε κάτι λιγότερα από αυτό το αντισυμβατικό κορίτσι.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marc Jacobs (@marcjacobs)

Πέρα από την ειρωνία και το τσαλάκωμα, η Κλοέ είναι πανέμορφη μέσα στα υπέροχα ρούχα της συλλογής. Είναι άλλωστε ακριβώς στο στιλ της. Τις προηγούμενες δεκαετίες, όταν οι συναδέλφισσές της έφταναν στα κόκκινα χαλιά με τουαλέτες και γκλίτερ, εκείνη εμφανιζόταν με στρατιωτικά κάρντιγκαν και δαντελένιες πουέντ. Τόσο αλάνι! Μετά έβαλε και τις τουαλέτες και τις πολύχρωμες γούνες, που της πάνε πολύ.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marc Jacobs (@marcjacobs)

Εκτός από τον Μαρκ Τζέικομπς αγαπά και τα ρούχα της Simone Rocha, συνδυάζοντας τα ρούχα τους με βίντατζ κομμάτια. Ό,τι και να κάνει/φορέσει/παίξει/διαφημίσει η Χλόη, θα είμαστε εκεί για να τη χειροκροτήσουμε.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice