Η Χέιλι Μπίμπερ στη νέα καμπάνια του Jimmy Choo
Η Χέιλι Μπίμπερ / © Theo Wargo/Getty Images
Fashion

Η Χέιλι Μπίμπερ στη νέα καμπάνια του Jimmy Choo

Με τα παπούτσια και τα αξεσουάρ του οίκου, είναι το απόλυτο party girl

Η Χέιλι Μπίμπερ (Hailey Bieber) πρωταγωνιστεί στη νέα καμπάνια του οίκου Jimmy Choo με τίτλο Time to Dare.

Η Χέιλι Μπίμπερ προμοτάρει τη συλλογή Χειμώνας 2021 του Jimmy Choo και είναι θεά. Είναι «γκλάμορους, σέξι, τολμηρή και με αυτοπεποίθηση. Η Χέιλι ενσαρκώνει τη διάθεση της συλλογής Χειμώνας» λέει η καλλιτεχνική διευθύντρια του οίκου Sandra Choi.

Και συνεχίζει τα παινέματα: «Λατρεύω την ενέργειά της, το στιλ και την έμφυτη αυτοπεποίθηση που προκύπτει από κάθε μία από τις εικόνες, οι οποίες πανηγυρίζουν την επιστροφή του γκλαμ. Είμαι ενθουσιασμένη που μπορέσαμε να δουλέψουμε ξανά μαζί για να δημιουργήσουμε μια τόσο όμορφη καμπάνια».

Χέιλι Μπίμπερ και Jimmy Choo είχαν δουλέψει άλλες δύο φορές στο πρόσφατο παρελθόν, αλλά στη συλλογή Φθινόπωρο/Χειμώνας 2021 με τίτλο «Time to Dare» τολμούν το διαφορετικό.

Στη νέα καμπάνια, η Χέιλι, φωτογραφημένη από τον Pierre-Ange Carlotti σε νυχτερινά σκηνικά, είναι το απόλυτο party girl. Στα πόδια της φορά τα καινούργια μποτάκια, τις γόβες στιλέτο αλλά και τα αθλητικά παπούτσια του οίκου. Παπούτσια με κρύσταλλα και φιόγκους, καθώς και ντίσκο τσάντες φιλοδοξούν να γίνουν το νέο φετίχ. Θα τα φορέσει όλο το Χόλιγουντ, αλλά η Χέιλι είχε τη χαρά της να τα φορέσει πρώτη. Όλη η συλλογή βροντοφωνάζει πάρτι, γκλαμ, λάμψη, μαγεία! Και κάνει εικόνα το modus vivendi κάθε It-girl του Λος Άντζελες.

Winter 2021 Starring Hailey Bieber | featuring AVERLY | Jimmy Choo

Κι αν τον Jimmy Choo και την ιστορία του τα γνωρίζουν οι πάντες (λαμπάδα στο Sex and the City θα έπρεπε να ανάβουν και ο Τζίμι Τσου και ο Μανόλο Μπλάνικ), η Χέιλι είναι μόλις 25 χρονών και ίσως δεν είναι τόσο γνωστά ο βίος και η πολιτεία της. Αν και θα έπρεπε.

Οι περισσότεροι την γνώρισαν από τον γάμο της με τον Τζάστιν Μπίμπερ, γάμο για τον οποίο πολύ πρόσφατα παραδέχτηκε πως δεν ήταν πάντα ανέφελος.

Εκτός από τη συμβίωσή της με έναν σούπερ σταρ, η Χέιλι είναι σούπερ σταρ της μόδας, έχοντας να επιδείξει ήδη μια λαμπρή καριέρα στο μόντελινγκ. Κάνει πασαρέλες αδιάκοπα, έχει πρωταγωνιστήσει σε καμπάνιες των Guess, Ralph Lauren, Tommy Hilfiger και πολλών άλλων σχεδιαστών. Έχει κάνει editorial μόδας σε όλα τα εναλλακτικά περιοδικά μόδας, από το Tatler και το LOVE μέχρι το V και το i-D. Περιγράφεται ως το «φρέσκο πρόσωπο της μόδας», μια περιγραφή ακριβέστατη, και είναι πολύ επιτυχημένη influencer. Ό,τι φορά το κάνει must. Το πατρικό της όνομα είναι Μπάλντουιν, καθώς είναι ανιψιά του Άλεξ και κόρη του αδελφού του, επίσης ηθοποιού, Στίβεν.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice