Τέσσερις γυναίκες με μαύρα εσώρουχα Intimissimi

Intimissimi: Μια καμπάνια πρόσκληση σε όλες τις μορφές ομορφιάς

«Bρες τη δύναμή σου, βρες τη δική σου ομορφιά»
  • A-
  • A+
Η νέα καμπάνια της Intimissimi, μία πρόσκληση στην ομορφιά σε όλες τις μορφές της, μιλάει για τα νέα δαντελένια σουτιέν έως cup F.

Το φθινόπωρο και ο χειμώνας φιλοξενούν τις νέες αφίξεις της Intimissimi με έμφαση στην αισθαντικότητα αλλά κι έχοντας πλήρη επίγνωση για τη βιωσιμότητα.

Bρες τη δική σου δύναμη, τη δική σου ομορφιά
Αγκαλιασέ την, αγκάλιασε τον εαυτό σου
Στήριξε τέλεια, σώμα και πνεύμα
Γιατί κάθε γυναίκα έχει τη δική της ομορφιά
Πέρα από (κάθε) φόρμα και λειτουργία
Σχεδιασμένα για ομορφιά. Για σένα

Intimissimi New Lace Campaign GR 15''

Αυτό είναι το μήνυμα του ιταλικού lingerie brand που μιλάει για την ενδυνάμωση των γυναικών, την πληρότητα και την αυτοέκφραση. Το κάνει μέσα από τέσσερις διαφορετικές γυναίκες, τέσσερις διαφορετικές προσωπικότητες που φοράνε το ίδιο σουτιέν. Αυτή η πρόσκληση για τη συναίσθηση του σώματος συνοδεύεται από μία σημαντική προσθήκη στη συλλογή του brand: η επέκταση των sizes έως το cup F για πολυάριθμα μοντέλα σουτιέν. Από τα πιο iconic και πολυαγαπημένα μέχρι τα νέα μοντέλα, από σουτιέν με μπανέλα μέχρι τα πιο απαλά, με λιγότερη δομή και την εγγύηση ενός χαρακτηριστικού ντιζάιν, απόδοσης και προσβασιμότητας για καθένα από αυτά.

Ένα παράδειγμα είναι το σουτιέν που προβάλλεται στην καμπάνια, το iconic μοντέλο Elena – με ελαφριά ενίσχυση, σε V-σχήμα, ένα push-up σουτιέν με μπανέλα. Ο σκοπός του είναι να μπορεί να ικανοποιεί σε επίπεδο στήριξης και εμφάνισης, εξυπηρετώντας κάθε ανάγκη και σώμα χωρίς να θυσιάζεται η κομψότητα και η αισθαντικότητα του ενδύματος. Αυτή η διευρυμένη ποικιλία στα μεγέθη είναι μία σημαντική νέα άφιξη, που κάνει την εμφάνισή της με νέα δαντέλα μαζί με 100% βιοδιασπώμενη ίνα πολυαμιδίου. Συγκεκριμένα, είναι ένα απαλό, άνετο και ελαστικό ύφασμα, εξίσου κατάλληλο για μεγαλύτερα cup sizes. Επιπλέον, η χαρακτηριστική επίπεδη υφή του το κάνει αόρατο κάτω από κάθε είδος ενδύματος.

Αισθαντικότητα αλλά πάνω από όλα με πολύπλευρη προσωπικότητα: ένας ιδανικός συνδυασμός για την καθημερινότητα της γυναίκας που θέλει να αισθάνεται θηλυκή και με αυτοπεποίθηση. Όλα τα ενδύματα που έχουν δημιουργηθεί με αυτήν τη νέα δαντέλα αποτελούν μέρος του #intimissicares project, αφιερωμένο στην αυξανόμενη βελτίωση και μείωση του περιβαλλοντικού αντίκτυπου. Στην πραγματικότητα, η δαντέλα, περιέχει βιοδιασπώμενο νήμα πολυαμιδίου που αποσυντίθεται περίπου δέκα φορές πιο γρήγορα από το παραδοσιακό πολυαμίδιο και είναι 100% ανακυκλώσιμη.

Στο καρτελάκι κάθε ενδύματος υπάρχει ένας QR κωδικός που επιτρέπει στους καταναλωτές να ανακαλύψουν περισσότερες εκτενείς πληροφορίες για αυτό το νέο ύφασμα από το site της Intimissimi. Η επέκταση των μεγεθών θα γίνεται αντιληπτή και online με ένα σημαντικό website update. Με την επιλογή μεγαλύτερων cup sizes, θα εμφανίζεται ένα διαφορετικό μοντέλο φορώντας το αντίστοιχο μέγεθος ώστε οι καταναλωτές να μπορούν με ακρίβεια να καταλάβουν την εφαρμογή του μεγέθους τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Kelly bag: Πως κατασκευάζει η Hermès την εμβληματική της τσάντα
Κelly bag: H απαράμιλλη τεχνική της κατασκευής της
Η Chanel παρουσίασε τη δίχρωμη συλλογή Cruise 21/22 στο Ντουμπάι
Η Chanel παρουσίασε τη δίχρωμη συλλογή Cruise 21/22 στο Ντουμπάι
Back to top