Taylen Biggs: Η νέα Αν Γουίντουρ είναι 8 χρονών
Taylen Biggs / © Araya Diaz/Getty Images for Beautycon
Fashion

Taylen Biggs: Η νέα Άννα Γουίντουρ είναι 8 χρονών

Ένα αστέρι της μόδας που χρωστά πολλά στην Κιμ Καρντάσιαν και το instagram

Η Taylen Biggs είναι οκτώ χρονών, ασχολείται με τη μόδα σε πολλά επίπεδα και τα ΜΜΕ τη χαρακτηρίζουν Mini Wintour.

H Taylen Biggs είναι 8 χρονών. Σύμφωνα με το βιογραφικό της στο instagram, προφίλ που διαχειρίζεται η μαμά της, είναι ηθοποιός και φιλάνθρωπος, Mini Wintour και Tay Slay. Παιδί θαύμα. Κυρίως ασχολείται με τη μόδα, εξού και το Mini Wintour. Από φόλοουερ δεν τα πάει άσχημα. 340 χιλιάδες παρακολουθούν τις αναρτήσεις της, στις οποίες ντύνεται και χτενίζεται υπερβολικά σικάτα, σαν μεγάλη γυναίκα.

Γνώρισε τον κόσμο της μόδας πριν ακόμα αρχίσει να περπατάει και πριν πει το πρώτο της «μαμά». Σε ηλικία 9 μηνών υπέγραψε συμβόλαιο με πρακτορείο μόδας. Στα τρία της συμμετείχε στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης φορώντας ρούχα του label Sherri Hill, μια εταιρεία που ειδικεύεται στο να ντύνει τηλεοπτικές και κινηματογραφικές σταρ. Τότε της κόλλησε το μικρόβια της μόδας και δεν λέει ακόμα να απαλλαγεί από αυτό.

Πριν ανοίξει προφίλ στο instagram, έκανε πραματάκια μαζί με την αδελφή της Aleia στο Snapchat. Το είδε αυτό η Κιμ Καρντάσιαν, αυτός ο δαίμονας της επιχειρηματικότητας, και προσέλαβε τις αδελφές Biggs για να λανσάρουν στην πλατφόρμα τις σειρές Kardashian Kids και Fashion Kids. Στη συνέχεια έκαναν πασαρέλα με τα ρούχα των σειρών.

Taylen & Aleia for Kardashian Kids Summer collection

Η κίνηση της Κιμ στάθηκε καθοριστική για τη μετέπειτα πορεία της Taylen. Τα ΜΜΕ, που ψάχνουν πάντα αναλογίες, την ονόμασαν Mini Wintour αλλά και Σίρλεϊ Τεμπλ. Η ίδια δηλώνει πως θέλει να γίνει «fashion superhero», με την έννοια ότι θέλει να βοηθάει τους άλλους καλύπτοντας βασικές τους ανάγκες, ώστε να ξέρουν πως κάποιος νοιάζεται γι’ αυτούς. Υψυπετής σκοπός. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Taylen Biggs®️ (@taylenbiggs)

Η Taylen μαζί με την οικογένειά της ζει στη Φλόριντα. Θα τη δεις πρώτο τραπέζι πίστα στα μεγάλα σόου μόδας, στα κόκκινα χαλιά διαφόρων φεστιβάλ, σε διάφορες γκαμουράτες τελετές βράβευσης.

Εκτός από το να παρακολουθεί κυριλάτα fashion events, σχεδιάζει τα δικά της ρούχα και γενικώς έχει μια ροπή προς τη δημιουργικότητα. Επίσης, δείχνει ενδιαφέρον προς την υποκριτική τέχνη, αλλά και τη δημοσιογραφία μόδας. Πρόσφατα συμμετείχε στο backstage της Εβδομάδας Μόδας της Νέας Υόρκης κάνοντας συνεντεύξεις ως «ανταποκρίτρια των παιδιών». Δεν ξέρουμε αν μελετά τα μαθήματά της, αλλά, σύμφωνα με τη μαμά της, ξέρει τα πάντα για τους σχεδιαστές, τις συλλογές τους, τον τρόπο που δουλεύουν, τα events, τις πασαρέλες.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Taylen Biggs®️ (@taylenbiggs)

Όταν δεν ασχολείται με τη μόδα ή την ηθοποία ή τη δημοσιογραφία, κάνει ό,τι τα περισσότερα παιδιά της ηλικίας της. Παίζει με τα αδέλφια της και τις Barbie κούκλες της. Λατρεύει την πισίνα και τις δραστηριότητες εκτός σπιτιού.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Taylen Biggs®️ (@taylenbiggs)

Η μαμά της, Angelica Calad, είναι και μάνατζερ των παιδιών της. Επίσης είναι ιδιοκτήτρια της δικής της σειράς παιδικών ρούχων που λέγεται Pomp Kids. Εννοείται ότι δεν ψάχνει μοντέλα εκτός οικογένειας.

Ως superhero και φιλάνθρωπος, μαζί με τη μαμά και την ομάδα τους διαχειρίζεται το ίδρυμα Love Bigg Foundation. Σε καλό να του βγει του παιδιού τόση δημοσιότητα και τόσα ένσημα σε έναν χώρο που μπορεί να σε τρελάνει ακόμα και ως ενήλικα.

gettyimages-1167283499.jpg
Taylen Biggs / © Araya Diaz/Getty Images for Beautycon

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice