Ποια γυναικεία παπούτσια θα είναι της μόδας το 2022;

Οι τάσεις για τα γυναικεία παπούτσια του 2022 είναι στιλάτες και εντυπωσιακές

looksiteblackandwhite.jpg
Look Team |

Από τις slouchy μπότες μέχρι τις μπαλαρίνες και τις εσπραντίγιες αυτά είναι τα on trend γυναικεία παπούτσια για το 2022.

Τίποτα δεν ευχαριστεί περισσότερο μια γυναίκα όσο η αγορά ενός νέου ζευγαριού παπουσιών. Ένα ζευγάρι γυναικείων παπουτσιών μπορεί να προσδώσει μια ενδιαφέρουσα πνοή σε ένα συνηθισμένο ντύσιμο ή να απογειώσει υπέροχα ένα βραδινό σύνολο. Και όταν πρόκειται για αγορά προσανατολιζόμαστε σε πιο κλασικά κομμάτια, ως μια safe επιλογή. Οι τάσεις κάθε σεζόν, δεν θα πρέπει να μας αφήνουν ανεπηρέαστες. Ιδίως όταν είναι τόσο στιλάτες και εντυπωσιακές όσο οι φετινές.

Από σανδάλια μέχρι κομψά τακούνια και αθλητικά παπούτσια, τα γυναικεία παπούτσια 2022 είναι πολυποίκιλα και εντυπωσιακά.

Παπούτσια σε ανδρικό στυλ
Πολλοί σχεδιαστές προτείνουν να αφήσετε στην άκρη τα τακούνια με την έναρξη του χειμώνα και να ρίξετε μια πιο προσεκτική ματιά σε αυτά που φορούν οι άνδρες. Τα brogues, oxfords και loafers αποτελούν μια καυτή τάση για τα γυναικεία παπούτσια του 2022. Διακρίνονται από την ανδρική εκδοχή με μικρά αλλά κομψά διακοσμητικά στοιχεία (αγκράφες, κρόσσια, λουριά κ.λπ.). Οι λάτρεις της μόδας θα αγαπήσουν αυτή την τάση, επειδή αυτά τα μοντέλα είναι άνετα, αλλά ταιριάζουν και με διάφορα είδη της γκαρνταρόμπας του φθινοπώρου-χειμώνα.

Οι slouchy μπότες
Οι μπότες με σούρες ήταν cool από παλιά, αλλά σίγουρα έχουν την αναβίωση που τους αξίζει αυτή τη σεζόν. Θα σας προτείναμε να μείνετε μακριά από το σουέτ, που κάνει τις μπότες να φαίνονται ξεπερασμένες και προτιμήστε τις γυαλιστερές εκδοχές ή τα animal print για μια φρέσκια πρόταση.

Μοντέρνα χρωματιστά αθλητικά παπούτσια
Τα αθλητικά παπούτσια θα παραμείνουν επίκαιρα, αλλά οι σχεδιαστές δεν δίνουν πλέον την απόλυτη προτίμηση στο λευκό. Η κύρια είδηση από τον κόσμο των αθλητικών παπουτσιών για το 2022 είναι η αντικατάσταση των λευκών από τα χρωματιστά σχέδια. Αυτό δεν σημαίνει ότι ήρθε η ώρα να απαλλαγείτε από τις ανοιχτόχρωμες επιλογές, αλλά μπορείτε να αρχίσετε να κοιτάτε και κίτρινα, μοβ, πράσινα μοντέλα με ογκώδεις σόλες. Αν προτιμάτε τη μονόχρωμη εκδοχή, συμπληρώστε την με χρωματιστά κορδόνια.

Φλατ παπούτσια με μυτερή μύτη
Η μυτερή μύτη επανέρχεται στη μόδα. Τα γυναικεία φλατ παπούτσια με μυτερή μύτη, που θυμίζουν ξωτικά παπούτσια, θα είναι επίκαιρα την ερχόμενη χειμερινή εποχή. Στις συλλογές των οίκων μόδας, θα δούμε γυναικεία παπούτσια από υλικά με τολμηρά χρώματα, από έντονο κόκκινο μέχρι χρυσό. Η τάση αυτή υιοθετήθηκε από τη μαζική αγορά και στις συλλογές των καταστημάτων, μπορείτε να βρείτε παρόμοια μοντέλα σε πιο συγκρατημένα χρώματα, με τα οποία μπορείτε να δημιουργήσετε μοντέρνες καθημερινές εμφανίσεις.

Εσπαντρίγιες
Τα παραδοσιακά ισπανικά σανδάλια εξακολουθούν να είναι επίκαιρα και φέτος. Ωστόσο, οι σχεδιαστές προτείνουν μια σειρά από καινοτομίες: σόλα με πλατφόρμα, στολισμένη με χοντρό σχοινί, πολυάριθμα δεσίματα γύρω από τον αστράγαλο, διακόσμηση με τη μορφή πετραδιών.

Μπαλαρίνες
Η επιρροή της τέχνης στις τάσεις της μόδας είναι πιο εμφανής από ποτέ. Οι συλλογές των σχεδιαστών ισορροπούν στα όρια της φαντασίας και της πραγματικότητας. Οι γυναικείες μπαλαρίνες, από μαλακά υφάσματα είναι άνετα και πρακτικά στη χρήση. Φαίνονται υπέροχα σε συνδυασμό με εκλεπτυσμένα ρούχα και μακριά φορέματα.

Εφόσον τώρα, έχετε πάρει μια μικρή ιδέα για τις κυριότερες τάσεις του '22 αναφορικά με την μόδα των γυναικείων παπουτσιών, μπορείτε να ξεκινήσετε το ψάξιμο αναζητώντας το κατάλληλο ζευγαρι που θα σας συντροφεύει για καιρό. Στο ηλεκτρονικό κατάστημα της CCC μπορείτε να ανακαλύψετε το καλύτερο ζευγάρι. Ψωνίστε τα γυναικεία παπούτσια που θα αγαπήσετε. Από σανδάλια, μπότες μέχρι αθλητικά παπούτσια, μια μεγάλη ποικιλία σε κάθε στυλ μαζί με τις τις τελευταίες τάσεις, τα οποία θα σας προσφέρουν τα τέλεια ζευγάρια.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice