Το Παρίσι της Αγγελικής Τσιώνου
Η Αγγελική Τσιώνου στο Παρίσι
Fashion

Το χριστουγεννιάτικο Παρίσι της Αγγελικής Τσιώνου

Το όμορφο μοντέλο που τα τελευταία χρόνια ζει στο Παρίσι μας στέλνει καρτ ποστάλ με τα αγαπημένα της μέρη στην πόλη του Φωτός.

Η Αγγελική Τσιώνου, το αγαπημένο μοντέλο που ζει στο Παρίσι, μας ξεναγεί στα καλύτερα των Χριστουγέννων στη γαλλική πρωτεύουσα.

Οι Έλληνες σχεδιαστές την αγαπούν, όχι μόνο για τη φίνα, αυταπόδεικτη ομορφιά της αλλά κυρίως για την ευγένεια και την εργατικότητά της. Τη θυμάμαι πριν χρόνια να κάνει τα πρώτα βήματά της στη Σίλια Κριθαριώτη, στα σόου και τις καμπάνιες της. Ολοκληρώνοντας τις σπουδές της ως κοινωνική λειτουργός, η Αγγελική Τσιώνου αποφάσισε να μετακομίσει στο Παρίσι, στην καρδιά της μόδας, ούτως ή άλλως.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Angel T (@angelikitsionou)

Ταξιδεύει πια σε όλη την Ευρώπη για επιδείξεις, εντιτόριαλ και καμπάνιες, ενώ συχνά επισκέπτεται την Ελλάδα διότι, όπως σας ανέφερα, την αγαπούν οι Έλληνες σχεδιαστές και τα brands. Το πάντα στέρεο βήμα της στην πασαρέλα οφείλεται στο γεγονός ότι πατάει γερά στα πόδια της. Στα παρασκήνια είναι πάντα αυτή η ήρεμη δύναμη με τη δροσιά του φρέσκου αέρα. Συνάντησα το κουλ αυτό κορίτσι στο Madwalk και της ζήτησα να μας δώσει τα δικά της tips για το Παρίσι.

image1.jpeg
Αγγελική Τσιώνου

Μια βόλτα στο εορταστικό Παρίσι με ξεναγό το μοντέλο Αγγελική Τσιώνου

01. Οι χριστουγεννιάτικες βιτρίνες της Galeries Lafayette, οι διάσημες διακοσμήσεις τους και οι χαρακτήρες κινουμένων σχεδίων που αλλάζουν κάθε χρόνο, είναι ένα αξιοθέατο που όλα τα παιδιά έρχονται να δουν με τους γονείς τους για την περίοδο των γιορτών.

02. Οι φωτισμοί σε όλη τη λεωφόρο των Ηλυσίων Πεδίων και τη χριστουγεννιάτικη αγορά Champs Élysée. Εκεί μπορείτε να αγοράσετε παραδοσιακά χριστουγεννιάτικα προϊόντα, όπως ζεστό κρασί, χριστουγεννιάτικα μπισκότα, foie gras.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Angel T (@angelikitsionou)

03. Τα πυροτεχνήματα στις 31 Δεκεμβρίου μπροστά από τον Πύργο του Άιφελ, που επίσης είναι φωτισμένος υπέροχα.

04. Για μακαρόν θα πάτε στο Damyel στο Marais. Δίπλα είναι και τα γνωστά φαλάφελ για τα οποία κάνουν ουρές!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Angel T (@angelikitsionou)

05. Τα croissant στο Παρίσι δεν σε απογοητεύουν ακόμα και από τον φούρνο της γειτονιάς. Αλλά πρέπει να δοκιμάσετε εκείνα του Cyril Lignac.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cyril Lignac (@cyril_lignac)

06. Μετά από τη βόλτα στο Jardin des Tuileries, μια στάση στο Αngelina για την πιο φημισμένη ζεστή σοκολάτα.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Angelina Paris (@angelina_paris)

07. Το εστιατόριο A la cloche D’or με γαλλική κουζίνα γράφει ιστορία εδώ και πολλά χρόνια κοντά στο Moulin Rouge. Τα πιάτα είναι γενναιόδωρα και βασίζονται σε φρέσκα εποχιακά προϊόντα! Το ψητό καμαμπέρ και το χτένια Saint-Jacques είναι μερικές από τις σπεσιαλιτέ.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Angel T (@angelikitsionou)

Περισσότερη Αγγελική Τσιώνου και περισσότερο από το δικό της Παρίσι, εδώ: www.instagram.com/angelikitsionou/

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice