Η Calzedonia συνδυάζει και φέτος την οικογένεια με τη διασκέδαση

Για εκείνους που θέλουν να παραμένουν κουλ ακόμα και μέσα στο σπίτι τους

Η Calzedonia γιορτάζει την πιο μαγική περίοδο του χρόνου με χριστουγεννιάτικα matching σχέδια για μικρούς και μεγάλους.

Τα Χριστούγεννα είναι η πιο μαγική περίοδος του χρόνου και η Calzedonia το γιορτάζει με γιορτινά κομμάτια που τραβάνε την προσοχή. Η capsule κολεξιόν της απευθύνεται τόσο σε νέους όσο και σε μεγαλύτερους, ενώ παράλληλα δίνει ιδέες σε όσους προβλήματίζονται για το τι δώρο θα πάρουν στους φίλους τους τις ημέρες που έρχονται. 

calzedonia - dora

calzedonia

Η νέα χριστουγεννιάτικη συλλογή αποτελείται από τα all time classic γιορτινά θέματα, σχέδια και σύμβολα. Τάρανδοι, χιονάνθρωποι, χριστουγεννιάτικα δέντρα και gingerbread men φιγουράρουν στην νέα κολεξιόν της Calzedonia.

Οι κρύες και χαλαρές χειμωνιάτικες μέρες δεν χρειάζονται μόνο ζεστά, cosy ρούχα αλλά και χρωματιστά outfits. Μετά τη mini-me τάση, η Calzedonia διαθέτει matching ζευγάρια κάλτσες για όλη την οικογένεια. 

calzedonia -  kaltses

calzedonia - toys

Είναι η στιγμή του χρόνου που θα υποκύψουμε στα υπέροχα κλασικά cartoons και στους χαρακτήρες της Disney που απολαμβάνουν όλες οι γενιές. Ο Mickey Mouse και η Minnie θα είναι όπως πάντα η πιστή μας συντροφιά μέσα στις χαρούμενες μέρες που θα περάσουμε με την οικογένεια και εκτός από την οθόνη της τηλεόρασης θα μπορούμε να τους δούμε στις πολύχρωμες και ζεστές pop-print κάλτσες.

calzedonia -  kaltses

calzedonia - socks

Για τις πιο playful προσωπικότητες, η Calzedonia διαθέτει παντόφλες σε σχέδιο με τάρανδο εμπλουτισμένες με καρό λεπτομέρειες, ενώ οι κόκκινες παντόφλες με απαλή λευκή eco - fur προσδίδουν μία πιο μοδάτη πινελιά και τη φιγούρα του Mickey Mouse με λαμπερά στρας.

calzedonia - oikogeneia

calzedonia

Η Calzedonia με την πολύ μαλακή και faux fur εκδοχή σε animal print σου δίνουν τις καλύτερες επιλογές για ένα ιδανικό χριστουγεννιάτικο δώρο. Κάνετε χαρούμενους τους φίλους σας που θέλουν να παραμένουν κουλ ακόμα και μέσα στο σπίτι.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice